Σαντορίνη

από 375€ / άτομο

 • 5 Ημέρες
 • Σαντορίνη

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

25/06

29/06

Πρόγραμμα

01

1η ΗΜΕΡΑ : ΠΑΤΡΑ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην πλατεία Τριών Συμμάχων (στην Όθωνος Αμαλίας) στις 03:15 και στις 03:30 το πρωί αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά, άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο που θα μας φέρει το μεσημέρι στην Σαντορίνη. Το νησί είναι ένα από τα μεγάλα φυσικά θαύματα και τα πιο συναρπαστικά τοπία του κόσμου. Καθώς το πλοίο προσεγγίζει τον Αθηνιό, το λιμάνι της Σαντορίνης, ο επισκέπτης του νησιού εντυπωσιάζεται από την ανεπανάληπτη ομορφιά που αντικρίζει. Μεταφορά στην παραλία της Αγίας Παρασκευής και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο SPLENDOUR RESORT 5* στο Φηροστεφάνι. Tο βράδυ ελεύθερο στα Φηρά για μια πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα της Σαντορίνης.

02

2η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (ΦΗΡΑ – ΑΚΡΩΤΗΡΙ – ΠΕΡΙΣΣΑ)

Στη πρωινή μας περιήγηση θα επισκεφθούμε τη πρωτεύουσα του νησιού, τα Φηρά – ένα μείγμα κυκλαδίτικης και βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής, με πλακόστρωτα καλντερίμια, αρκετές εκκλησίες , κτισμένη στην κορυφή των απότομων βράχων σε ύψος 260 μ. από την θάλασσα. Θα επισκεφθούμε επίσης το Μουσείο Προϊστορικής Θήρας στο οποίο φιλοξενούνται τα σημαντικά ευρήματα που έφεραν στο φως οι ανασκαφές που έγιναν στο νησί. Επόμενος σταθμός μας είναι το Ακρωτήρι, ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας. Πρόκειται για τον προϊστορικό οικισμό που ανακάλυψε ο αρχαιολόγος Σπύρος Μαρινάτος. Στην περιοχή ανακαλύφθηκε ένας ολόκληρος οικισμός θαμμένος κάτω από τη λάβα και την τέφρα. Σύμφωνα με τα ευρήματα η περιοχή άκμασε γύρω στο 3.000 π.Χ και καταστράφηκε από την έκρηξη του ηφαιστείου το 1.500 π.Χ. Το μεσημέρι θα καταλήξουμε στην παραλία της Περίσσας / Περίβολου, μια από τις δημοφιλέστερες και κοσμικότερες παραλίες της Σαντορίνης με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την μαύρη άμμο. Θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα.

03

3η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ – ΟΙΑ)

Το πρωινό ελεύθερο στη διάθεση σας είτε να απολαύσετε το μπάνιο σας είτε να επισκεφθείτε το Καμάρι. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της Σαντορίνης. Η παραλία του είναι μια από τις κοσμικότερες του νησιού με μαύρο βότσαλο, είναι οργανωμένη και εκτείνεται μέχρι τον Μονόλιθο.. Το απόγευμα θα γνωρίσουμε το βόρειο τμήμα της Σαντορίνης. Θα επισκεφθούμε το Ημεροβίγλι με την ονειρεμένη θέα που είναι κτισμένο στο υψηλότερο σημείο των βράχων σε υψόμετρο 300 μ. Πρόκειται για έναν διατηρητέο γραφικό οικισμό, με χαρακτήρα καθαρά κυκλαδίτικο. Θα δούμε επίσης τα ερείπια του ενετικού κάστρου ‘Σκάρος’ που έκτισε ο Μάρκος Σανούδος σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία και λειτουργούσε ως παρατηρητήριο την εποχή της ενετοκρατίας. Συνεχίζουμε για την Οία, το κοσμοπολίτικο θέρετρο της Σαντορίνης που είναι παγκοσμίως γνωστό για το ηλιοβασίλεμα του. Κάθε σούρουπο στην καλντέρα συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου για να δει αυτή τη μαγική στιγμή που ο ήλιος χάνεται στην απεραντοσύνη του Αιγαίου και στο πέλαγος κυριαρχούν τα πυροκόκκινα χρώματα. Η Οία ξεχωρίζει για την αυθεντική της ομορφιά. Χαρακτηριστικό της είναι ο υπόσκαφος οικισμός, τα σπίτια – σπηλιές, που είναι σκαμμένα στο βράχο. Είναι ο πρώτος οικισμός της Ελλάδας που χαρακτηρίστηκε διατηρητέος, για τα υπόσκαφα σπίτια της, τη νησιώτικη αρχοντιά της και τη μοναδική της ομορφιά. Ακόμα και τα νεότερα κτίσματα διακρίνονται για την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική τους και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία τους. Ελεύθερος χρόνος στη διάθεση σας να ανακαλύψετε και να περιηγηθείτε στις ομορφιές της Οίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το βράδυ.

04

4η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Ημέρα ελεύθερη στη διάθεση σας. Σας προτείνουμε προαιρετική κρουαζιέρα (διάρκειας 5 ½ ωρών περίπου) στον κόλπο της Σαντορίνης. Μεταφορά στο λιμάνι του Αθηνιού και επιβίβαση σε τουριστικό σκάφος. Το πρόγραμμα της κρουαζιέρας περιλαμβάνει: επίσκεψη στη Νέα Καμμένη (Ηφαίστειο) όπου θα δείτε τους κρατήρες του ηφαιστείου, επίσκεψη στην Παλαιά Καμμένη με τα ιαματικά Ζεστά Νερά και τέλος επίσκεψη στο γραφικό νησάκι της Θηρασιάς για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα.

05

5η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΠΑΤΡΑ

Το πρωί ελεύθερος χρόνος στην διάθεση σας για τις τελευταίες σας δραστηριότητες και στη συνέχεια επίσκεψη στο Οινοποιείο του Συνεταιρισμού Σαντορίνης σε ένα εκπληκτικό τοπίο όπου θα γνωρίσουμε και θα γευτούμε τα κρασιά του νησιού. Κατόπιν, θα μεταβούμε στο λιμάνι όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοίο που θα μας φέρει στο λιμάνι του Πειραιά. Άφιξη στον Πειραιά και άμεση αναχώρηση για την Πάτρα, άφιξη αργά το βράδυ.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 8 Ιουνίου  !!!!!

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ:

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΤΙΜΗ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

SPLENDOUR RESORT 5*

385 €

370 €

495 €

*Έκπτωση 10 € το άτομο για δηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 27 Μαϊου !!!!

 • Διαμονή στο ξενοδοχείο SPLENDOUR RESORT 5* με ημιδιατροφή
 • Εισιτήρια πλοίου: Πειραιάς – Σαντορίνη – Πειραιάς σε οικονομική θέση
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα (Το πούλμαν θα περάσει στο νησί)
 • Τοπικός ξεναγός στο Αρχαιολογικό μουσείο των Φηρών και στον Αρχαιολογικό χώρο Ακρωτηρίου
 • Αρχηγός – συνοδός

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 150 €, εξόφληση έως τις 18/06
 • Το ξενοδοχείο SPLENDOUR RESORT βρίσκεται σε απόσταση 1.400 μ. από το κέντρο των Φηρών. Σε πολύ κοντινή απόσταση υπάρχει στάση λεωφορείων με τακτικά δρομολόγια
 • Δεν περιλαμβάνονται: ο φόρος διαμονής, είσοδοι σε μουσεία / επισκεπτόμενους χώρους, οτιδήποτε αναγράφεται ως προαιρετικό ή οτιδήποτε ρητά δεν αναγράφεται
 • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις ως προς τη σειρά του προγράμματος.
 • Σε περίπτωση που η πρόσβαση σε κάποιο σημείο του προγράμματος είναι αδύνατη, γίνεται αλλαγή επίσκεψης με κάποιο άλλο μέρος.

 • Το κάπνισμα μέσα στο πούλμαν απαγορεύεται
 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών.
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής.
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.