Νάξος (Κουφονήσια)

από 245€ / άτομο

 • 4 Ημέρες
 • Νάξος (Κουφονήσια)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
28/0831/08

Πρόγραμμα

01

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ – ΝΑΞΟΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην πλατεία Τριών Συμμάχων (στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 03:30 το πρωί αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας, άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο που θα μας φέρει στη Νάξο το μεσημέρι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το μεσημέρι ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα σε μία από τις θαυμάσιες αμμουδερές παραλίες της δυτικής πλευράς του νησιού. Το βράδυ ελεύθερος χρόνος στην Χώρα, την πρωτεύουσα της Νάξου.

02

2η ΗΜΕΡΑ: ΝΑΞΟΣ (ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ)

Ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε ημερήσια προαιρετική εκδρομή στα Κουφονήσια. Αναχώρηση από την Νάξο με το πλοίο για το Επάνω Κουφονήσι (Αναχώρηση του πλοίου από την Νάξο στις 12:10 – άφιξη στο Κουφονήσι στις 14:15). Φτάνοντας στο νησί, ο λευκός ανεμόμυλος που δεσπόζει στα αριστερά του λιμανιού μοιάζει να καλωσορίζει τον επισκέπτη, ενώ πιο πάνω απλώνεται η χώρα, ένα πρότυπο κυκλαδικής αρχιτεκτονικής. Οι παραδεισένιες παραλίες του, όλες σχεδόν αμμώδεις, με τα γαλαζοπράσινα νερά προκαλούν τους παραθεριστές για βουτιές και για χαλαρωτική ηλιοθεραπεία. Ελεύθερος χρόνος και το βράδυ θα επιστρέψουμε στη Νάξο (Αναχώρηση του πλοίου από το Κουφονήσι στις 19:55 – άφιξη στη Νάξο στις 22:30).

03

3η ΗΜΕΡΑ: ΝΑΞΟΣ

Στην σημερινή μας περιήγηση στη Νάξο θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού. Στην πρωτεύουσα του νησιού: την Πορτάρα και το ενετικό κάστρο και στη συνέχεια στην διαδρομή μας θα δούμε τον ενετικό πύργο του Μπελόνια, το λεκανοπέδιο της Τραγαίας, το Χαλκί με τους ενετικούς πύργους, τα αρχοντικά και τις βυζαντινές εκκλησίες. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για το Φιλώτι και την Απείρανθο, το «μαρμάρινο χωριό» με τα τρία μουσεία. Το μεσημέρι θα καταλήξουμε σε επιλεγμένη παραλία για μπάνιο. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.

04

4η ΗΜΕΡΑ: ΝΑΞΟΣ – ΠΑΤΡΑ

Το πρωί ελεύθερο στη διάθεση σας. Στη συνέχεια θα μεταβούμε σε παραλία όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και γεύμα και το απόγευμα θα επιβιβασθούμε στο πλοίο που θα μας φέρει στην Ραφήνα το βράδυ. Στη συνέχεια άμεση αναχώρηση για τη Πάτρα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΤΟ  ΑΡΓΟΤΕΡΟ  ΕΩΣ  13/8 (ημέρα έκδοσης των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων)

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ 

Τιμή σε δίκλινο

Τιμή σε τρίκλινο

Τιμή σε μονόκλινο

260 €

245 €

345 €

 *Έκπτωση 15 € το άτομο για δηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση

**ΕΙΔΙΚΕΣ  ΤΙΜΕΣ  ΓΙΑ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* στη περιοχή της Xώρας Νάξου με πρωινό
 • Εισιτήρια πλοίου: Ραφήνα – Νάξος – Ραφήνα σε οικονομική θέση
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης 100 €. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει έως 4 ημέρες πριν την αναχώρηση
 • Δεν περιλαμβάνονται: o φόρος διαμονής, η προαιρετική εκδρομή στα Κουφονήσια και ότι ρητά δεν αναφέρεται.
 • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις ως προς τη σειρά του προγράμματος.
 • Σε περίπτωση που η πρόσβαση σε κάποιο σημείο του προγράμματος είναι αδύνατη, γίνεται αλλαγή επίσκεψης με κάποιο άλλο μέρος.

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών.
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Οι μετακινήσεις στα νησιά του Αιγαίου πραγματοποιούνται με τοπικά συνεργαζόμενα πούλμαν
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής.
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.