Καστοριά – Πρέσπες – Νυμφαίο

από 110€ / άτομο

 • 3 Ημέρες
 • Καστοριά – Πρέσπες – Νυμφαίο

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

28/11

30/11

Πρόγραμμα

01

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων (στο κάτω μέρος στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 07:00 αναχωρούμε μέσω Ιόνιας – Εγνατίας Οδού – Καστοριά. Άφιξη στη Καστοριά το μεσημέρι. Είναι πιο γραφική πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, χτισμένη σε μια μικρή χερσόνησο στη δυτική όχθη της λίμνης Ορεστιάδας. Χαρακτηριστικό της πόλης είναι οι 70 Βυζαντινές εκκλησίες, η εκκλησία της Μαυριώτισας δίπλα στη λίμνη και τα εντυπωσιακά αρχοντικά στη περιοχή Ντολτσό. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα το μεσημέρι και στην συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο στη διάθεση σας να περπατήσετε την παραλίμνια διαδρομή.

02

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΣΤΟΡΙΑ (ΠΡΕΣΠΕΣ)

Ημερήσια εκδρομή στις λίμνες Πρέσπες. Οι Πρέσπες είναι περιοχή ασύγκριτης ομορφιάς με πλούσια βλάστηση, φιλοξενεί πολλά είδη σπάνιων πουλιών, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον διεθνών επιστημονικών ινστιτούτων και έχει χαρακτηρισθεί Εθνικός Δρυμός. Στα 850 μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, με όχθες αλλού απόκρημνες και βραχώδης και αλλού σκεπασμένες με πυκνές καλαμιές, προσφέρουν ένα σπάνιο θέαμα. Θα επισκεφθούμε το χωριό Άγιος Γερμανός, τη Μικρή Πρέσπα με το νησάκι του Αγίου Αχιλλείου και το χωριό Ψαράδες στη Μεγάλη Πρέσπα. Ελεύθερος χρόνος και το απόγευμα θα επιστρέψουμε στη Καστοριά.

03

3η ΗΜΕΡA: ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΝΥΜΦΑΙΟ - ΠΑΤΡΑ

Πρωινό ελεύθερο στη Καστοριά για τις τελευταίες σας δραστηριότητες και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Νυμφαίο, έναν από τους πιο αυθεντικούς παραδοσιακούς οικισμούς της Ελλάδας χτισμένο σε υψόμετρο 1.346 μ. Όλα τα αρχοντικά του χωριού έχουν αναστηλωθεί, ενώ χτιστεί και πολλά καινούργια διατηρώντας το ύφος με το οποίο ξεχωρίζει το Νυμφαίο. Ελεύθερος χρόνος το μεσημέρι να περιηγηθείτε στον οικισμό και να γευματίσετε και στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Πάτρα μέσω Εγνατίας και Ιόνιας Οδού. Άφιξη στη Πάτρα το βράδυ.

HOTEL  ΑΝΕSIS  2* Superior στο κέντρο της πόλης  Με  Πρωινό

Σε δίκλινο ή τρίκλινο

δωμάτιο

Σε Μονόκλινο δωμάτιο

Για κρατήσεις που θα γίνουν έως 09/11 με προκαταβολή

110 €

135 €

Για κρατήσεις που θα γίνουν από τις 10/11

120 €

145 €

 

HOTEL  LIMNEON  RESORT  4*

Με ημιδιατροφή

Σε δίκλινο ή τρίκλινο

δωμάτιο

Σε Μονόκλινο δωμάτιο

Για κρατήσεις που θα γίνουν έως 09/11 με προκαταβολή

155 €

200 €

Για κρατήσεις που θα γίνουν από τις 10/11

165 €

210 €

 • Διαμονή στο στο ξενοδοχείο που αναγράφεται στον πίνακα τιμών 
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης 60 €. Εξόφληση έως 3 ημέρες πριν την αναχώρηση
 • Για την επιβίβαση στο πούλμαν και τις εισόδους στους επισκεπτόμενους χώρους, ισχύουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα
 • Δεν περιλαμβάνονται: o φόρος διαμονής και ότι ρητά δεν αναφέρεται.
 • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις ως προς τη σειρά του προγράμματος.
 • Σε περίπτωση που η πρόσβαση σε κάποιο σημείο του προγράμματος είναι αδύνατη, γίνεται αλλαγή επίσκεψης με κάποιο άλλο μέρος.

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 15:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 11:00 το μεσημέρι. Στα τρίκλινα δωμάτια στα ξενοδοχεία, το 3ο κρεβάτι είναι πρόσθετο.
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής.
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.