Πάρος – Αντίπαρος

από 225€ / άτομο

 • 4 Ημέρες
 • Πάρος – Αντίπαρος
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
02/0705/07
23/0726/07

Πρόγραμμα

01

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ – ΠΑΡΟΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην πλατεία Τριών Συμμάχων (στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 03:00 το πρωί αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά, άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο που θα μας φέρει σε 4 ώρες στην Πάρο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το μεσημέρι ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα. Το βράδυ ελεύθερος χρόνος στην Παροικιά, την πρωτεύουσα της Πάρου. Τα γραφικά καλντερίμια, τα σοκάκια, ο παραλιακός δρόμος, η συνύπαρξη παραδοσιακών κυκλαδίτικων σπιτιών με νεοκλασικά αρχοντικά, αρχαία μνημεία, μικρές εκκλησίες διαμορφώνουν ένα μωσαϊκό ρυθμών και εποχών.

02

2η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΟΣ

Σήμερα θα περιηγηθούμε στο νότιο τμήμα νησί της Πάρου. Θα ξεκινήσουμε από την πρωτεύουσα της Πάρου, την Παροικιά και την Παναγία την Εκατονταπυλιανή. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουμε την διαδρομή: Πούντα, Αλυκή, Δρυός, Μάρπησσα και το μεσημέρι θα καταλήξουμε στις Κολυμπήθρες, μία από τις καλύτερες παραλίες του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα.

03

3η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΟΣ

Ημέρα ελεύθερη στη διάθεση σας. Το βράδυ θα επισκεφθούμε τη Νάουσα, την όμορφη κωμόπολη με την αυθεντική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Η βόλτα στον παραδοσιακό οικισμό της Νάουσας είναι μια ωραία εμπειρία. Περπατώντας κανείς στα στενά πλακόστρωτα δρομάκια και παρατηρώντας την ομοιομορφία στην αρχιτεκτονική δόμηση των σπιτιών και των εκκλησιών που συναντά, καταλαβαίνει τη μοναδικότητα της κυκλαδίτικης ομορφιάς.

04

4η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΟΣ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ – ΠΑΤΡΑ

Σήμερα θα γνωρίσουμε το νησί της Αντίπαρου, ένα κατάλευκο σύνολο λουσμένο από έντονες πινελιές στο καταγάλανο Αιγαίο. Στο κέντρο του νησιού δεσπόζει ένα από τα ωραιότερα και αρχαιότερα σπήλαια του κόσμου. Στον ελεύθερος χρόνο σας στο νησί μπορείτε να επισκεφθείτε την πρωτεύουσα του νησιού με τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια, το σπήλαιο ή να απολαύσετε το μπάνιο σας σε μια από τις πολλές παραλίες του νησιού. Επιστροφή στην Πάρο το απόγευμα και επιβίβαση στο πλοίο που θα μας φέρει το βράδυ στον Πειραιά. Στη συνέχεια άμεση αναχώρηση για τη Πάτρα.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΙΟΥΛΙΟ

Τιμή σε δίκλινο

Τιμή σε τρίκλινο

Τιμή σε μονόκλινο

240 €

225 €

315 €

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Τιμή σε δίκλινο

Τιμή σε τρίκλινο

Τιμή σε μονόκλινο

260 €

245 €

345 €

 

*Έκπτωση 15 € το άτομο για δηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 25 ημέρες πριν την αναχώρηση

**ΕΙΔΙΚΕΣ  ΤΙΜΕΣ  ΓΙΑ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

 • Διαμονή στο ξενοδοχείο AEGEON 3* στη Παροικιά με πρωινό
 • Εισιτήρια πλοίου: Πειραιάς – Πάρος - Πειραιάς σε οικονομική θέση
 • Εισιτήρια F/B για την Αντίπαρο
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα (Το πούλμαν θα μεταβεί στη Πάρο)
 • Αρχηγός – συνοδός

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης 100 €. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει έως 4 ημέρες πριν την αναχώρηση
 • Δεν περιλαμβάνονται: o φόρος διαμονής και ότι ρητά δεν αναφέρεται.
 • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις ως προς τη σειρά του προγράμματος. Επίσης ενδέχεται η μετάβαση / επιστροφή να πραγματοποιηθεί από το λιμάνι της Ραφήνας.
 • Σε περίπτωση που η πρόσβαση σε κάποιο σημείο του προγράμματος είναι αδύνατη, γίνεται αλλαγή επίσκεψης με κάποιο άλλο μέρος.

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών.
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής.
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.