Ύδρα – Σπέτσες – Ναύπλιο

από 110€ / άτομο

 • 2 Ημέρες
 • Ύδρα – Σπέτσες – Ναύπλιο

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

12/06

13/06

Πρόγραμμα

01

1η ΗΜΕΡΑ (Σάββατο 12/06): ΠΑΤΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ – HYDRA BEACH

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων και στις 07:00 το πρωί αναχώρηση για το λιμάνι της Κόστα όπου θα περάσουμε στο νησί των Σπετσών. Οι Σπέτσες είναι ένα γοητευτικό νησί με νεοκλασικά αρχοντικά και την ιστορική πλατεία της Ντάπιας, που αποτελεί σήμερα το επίκεντρο της τουριστικής κίνησης στη πρωτεύουσα του νησιού, δίνουν στο νησί μια ξεχωριστή γοητεία. Ελεύθερος χρόνος να περπατήσετε κατά μήκος της παραλίας με τα διατηρητέα αρχοντικά και το παλιό λιμάνι με τα μικρά καρνάγια. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Θερμησία Ερμιόνης. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο BARCELO HYDRA BEACH 5*. Είναι είναι χτισμένο ανάμεσα σε φοίνικες, κήπους 100 στρεμμάτων, ακριβώς πάνω στην παραλία, μήκους 520 μ. Ελεύθερος ο υπόλοιπος χρόνος σας να απολαύσετε τις παροχές του ξενοδοχείου. Δείπνο σε μπουφέ στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου με τη θαυμάσια θέα.

02

2η ΗΜΕΡΑ (Κυριακή 13/06): HYDRA BEACH – ΥΔΡΑ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΠΑΤΡΑ

Πρωινό σε μπουφέ και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο λιμάνι του Μετοχίου για να περάσουμε στην Ύδρα. Το νησί της Ύδρας έχει μεγάλη ναυτική ιστορία την οποία μαρτυρούν τα αναπαλαιωμένα αρχοντικά, το παλιό λιμάνι με τις πολεμίστρες και τα κανόνια, το Μουσείο και η Ναυτική Σχολή. Έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο νησί με ιδιαίτερη προσοχή στο λιμάνι. Ελεύθερος χρόνος να περιηγηθείτε στο νησί και το μεσημέρι θα επιστρέψουμε στο Μετόχι και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Ναύπλιο. Είναι από τις ομορφότερες πόλεις της χώρας μας με νεοκλασικά κτίρια, ιστορικές πλατείες κάτω από τον βαρύ όγκο του Παλαμηδίου – το ξακουστό κάστρο που στεφανώνει την πόλη του Ναυπλίου με την έντονη μεσαιωνική ατμόσφαιρα – μπροστά από το Μπούρτζι, το νησάκι φρούριο. Ελεύθερος χρόνος να περιηγηθείτε στην πόλη και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Πάτρα, άφιξη στην Πάτρα το βράδυ.

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΚΑΤΑ  ΑΤΟΜΟ

Τιμή σε δίκλινο

Τιμή σε τρίκλινο

Τιμή σε μονόκλινο

115 €

110 €

Κατόπιν ζήτησης

*ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

Έκπτωση 5 € το άτομο για δηλώσεις συμμετοχής έως 25/05

 • Διαμονή στο ξενοδοχείο ΒΑRCELO HYDRA BEACH 5* στην Θερμησία Ερμιόνης με ημιδιατροφή
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Εισιτήρια πλοιαρίων Κόστα – Σπέτσες – Κόστα & Μετόχι – Ύδρα – Μετόχι
 • Αρχηγός – συνοδός

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 40 €, εξόφληση έως 9/6
 • Δεν περιλαμβάνονται: ο φόρος διαμονής, είσοδοι σε μουσεία / επισκεπτόμενους χώρους, οτιδήποτε αναγράφεται ως προαιρετικό ή οτιδήποτε ρητά δεν αναγράφεται
 • Το πρόγραμμα ενδέχεται να εκτελεστεί και αντίστροφα
 • Σε περίπτωση που η πρόσβαση σε κάποιο σημείο του προγράμματος είναι αδύνατη, γίνεται αλλαγή επίσκεψης με κάποιο άλλο μέρος.

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών.
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής.
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.