Χαλκιδική

από 310€ / άτομο

 • 5 Ημέρες
 • Χαλκιδική

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

18/08

22/08

 

 

Πρόγραμμα

01

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην πλατεία Τριών Συμμάχων (στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 07:00 το πρωί αναχώρηση για την Κασσάνδρα Χαλκιδικής με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το μεσημέρι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για το πρώτο σας μπάνιο…..

02

2η ΗΜΕΡΑ: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ (ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ)

Στη πρώτη μας περιήγηση στην Χαλκιδική θα γνωρίσουμε την χερσόνησο της Κασσάνδρας, το ‘πρώτο πόδι’. Είναι ένας παραδεισένιος κόσμος με ατελείωτες αμμουδιές και πευκόφυτες εκτάσεις που φτάνουν ως την γαλοζοπράσινη θάλασσα. Η πυκνή βλάστηση και τα διαφανή νερά είναι το χαρακτηριστικό της περιοχής. Θα δούμε γραφικά χωριά και τουριστικά θέρετρα κατά μήκος της παραθαλάσσιας διαδρομής μας: Νέα Ποτίδαια, Νέα Φωκαία, Κρυοπηγή, Πευκοχώρι, Σκιώνη, Καλλιθέα (ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα.

03

3η ΗΜΕΡΑ: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ (ΣΙΘΩΝΙΑ)

Στην σημερινή μας περιήγηση θα γνωρίσουμε το ‘δεύτερο πόδι΄της Χαλκιδικής, την χερσόνησο της Σιθωνίας. Μαγευτικά τοπία, γραφικά λιμανάκια, θαυμάσιες παραλίες, ορμίσκοι σε συνδυασμό με την άγρια ομορφιά του τοπίου, σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν ευχάριστα. Θα ακολουθήσουμε την διαδρομή: Μεταμόρφωση, Καλογριά, Λαγομάνδρα, Ελιά, Porto Carras. Το μεσημέρι θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και γεύμα σε παραλία και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα.

04

4η ΗΜΕΡΑ: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Σήμερα θα επισκεφθούμε τον παραδοσιακό οικισμό της Αφύτου και το μεσημέρι θα καταλήξουμε σε επιλεγμένη παραλία της περιοχής για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα.

05

5η ΗΜΕΡΑ: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΑΤΡΑ

Αποχαιρετάμε σήμερα την Χαλκιδική και αναχωρούμε για τη Θεσσαλονίκη. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης και το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για την Πάτρα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στη Πάτρα το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ:

Τιμή σε δίκλινο

Τιμή σε τρίκλινο

Τιμή σε μονόκλινο

325 €

310 €

450 €

*ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

*Έκπτωση 15 € το άτομο για δηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση

 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* με ημιδιατροφή
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 100 €, εξόφληση έως 4 ημέρες πριν την αναχώρηση
 • Δεν περιλαμβάνονται: o φόρος διαμονής, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, ποτά στα προσφερόμενα γεύματα / δείπνα, οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται.
 • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις ως προς τη σειρά του προγράμματος.
 • Σε περίπτωση που η πρόσβαση σε κάποιο σημείο του προγράμματος είναι αδύνατη, γίνεται αλλαγή επίσκεψης με κάποιο άλλο μέρος.

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι. Στα τρίκλινα δωμάτια στα ξενοδοχεία, το 3ο κρεβάτι είναι πρόσθετο.
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής.
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.