Σίφνος – Μήλος

από 315€ / άτομο

 • 5 Ημέρες
 • Σίφνος – Μήλος

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

03/09

07/09

Πρόγραμμα

01

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΙΦΝΟΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην πλατεία Τριών Συμμάχων (στην Όθωνος Αμαλίας) στις 02:45 και στις 03:00 το πρωί αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά, άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο που θα μας φέρει νωρίς το μεσημέρι στη Σίφνο. Το νησί είναι γνωστό για το εξαιρετικό φυσικό κάλος του, τους πύργους, τους οικισμούς, τις πολυάριθμες γραφικές εκκλησίες και τις αμμουδερές παραλίες. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και ξεκούραση και το απόγευμα θα επισκεφθούμε την Απολλωνία, την πρωτεύουσα της Σίφνου. Ο βραδινός περίπατος στον περίφημο πεζόδρομο της, όπου συγκεντρώνεται ουσιαστικά η πολύβουη νυχτερινή ζωή της Σίφνου θα σε ικανοποιήσει με την ποικιλία που προσφέρει. Καλαίσθητα μπαράκια, παραδοσιακά ταβερνάκια και ατμοσφαιρικά εστιατόρια…

02

2η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΦΝΟΣ

Στην περιήγηση μας θα στο νησί της Σίφνου θα επισκεφθούμε το Κάστρο που κατοικείται από τα αρχαία χρόνια έως και σήμερα. Είναι χτισμένο πάνω σε αρχαία Ακρόπολη και ήταν η πρωτεύουσα της Σίφνου έως το 1836. Θα περπατήσουμε όλο το μονοπάτι του περιφερειακού δρόμου και θα θαυμάσουμε τη θέα στο απέραντο γαλάζιο. Το χωριό είναι φοβερά γραφικό με πολύ ωραία σπίτια που ενώνονται με μικρές γέφυρες δημιουργώντας ένα μαγευτικό τοπίο. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στην αμμουδερή παραλία του Πλατύ Γιαλού. Είναι η πιο πολυσύχναστη παραλία του νησιού, η οποία βραβεύεται επί σειρά ετών με τη Γαλάζια Σημαία. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα επισκεφθούμε την Απολλωνία.

03

3η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΦΝΟΣ – ΜΗΛΟΣ

Το πρωί θα επισκεφθούμε τον οικισμό του Αρτεμώνα. Η βόλτα στα πλακόστρωτα σοκάκια είναι μοναδική εμπειρία, καθώς ο επισκέπτης μπορεί να δει μερικά από τα ωραιότερα αρχοντικά του νησιού, μέσα σε κατάφυτους καγκελόφραχτους κήπους. Σε όλες τις γειτονιές του επιφυλάσσει συνεχείς εκπλήξεις και η εικόνα του θαυμάσιου αυτού οικιστικού πλέγματος όταν λούζεται από το αχνό φως του δειλινού δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Το χωριό, με την ιδιαίτερη οικιστική του ανάπτυξη, ασκεί μία μαγευτική έλξη. Το μεσημέρι επιβίβαση στο πλοίο που θα μας φέρει στην Μήλο. Η Μήλος είναι χαρακτηριστικό δείγμα της απεραντοσύνης της φύσης. Ρομαντική, οικεία και με ιδιαίτερο ύφος. Αναδυόμενη κυριολεκτικά από τα σπλάχνα της γης, πλέει στα βαθυγάλαζα νερά του Αιγαίου, σύμβολο κάλλους και ομορφιάς. Σπάνιοι γεωλογικοί σχηματισμοί, έντονα χρώματα, πολύχρωμα βράχια, χρυσές αμμουδιές, συνθέτουν την μοναδικότητα του ιδιαίτερου αυτού κυκλαδίτικου νησιού. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος στην συνέχεια για το πρώτο σας μπάνιο… Το βράδυ ελεύθερο στον Αδάμαντα, στη καρδιά της τουριστικής κίνησης της Μήλου.

04

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΗΛΟΣ

Στην περιήγηση μας με το πούλμαν θα επισκεφθούμε την Πλάκα (πρωτεύουσα του νησιού) που χαρακτηρίζεται για τη γνήσια νησιώτικη αρχιτεκτονική της και την υπέροχη θέα που διαθέτει στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Ελεύθερος χρόνος να περπατήσετε στα στενά δρομάκια της και να επισκεφθείτε την εκκλησία της Παναγίας της Θαλασσίτρας – προστάτιδας των ναυτικών – χτισμένη σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του νησιού. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Σαρακήνικο - το σεληνιακό μοναδικό τοπίο με τα ηφαιστειογενή διαβρωμένα βράχια - τα Πολλώνια και το μεσημέρι θα καταλήξουμε στο Παλαιοχώρι με τη φανταστική θάλασσα. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα και το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.

05

5η ΗΜΕΡΑ: ΜΗΛΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΤΡΑ

Ελεύθερος χρόνος το πρωί και το μεσημέρι επιβίβαση στο πλοίο που θα μας φέρει στο λιμάνι του Πειραιά. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Πάτρα, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ:

Τιμή σε δίκλινο

Τιμή σε τρίκλινο

Τιμή σε μονόκλινο

330 €

315 €

 

*ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

*Έκπτωση 15 € το άτομο για δηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 10/8

 • Διαμονή σε επιλεγμένα καταλύματα στη Σίφνο (2 διανυκτερεύσεις) και στη Μήλο (2 διανυκτερεύσεις) με πρωινό
 • Εισιτήρια πλοίου ΠΕΙΡΑΙΑΣ –ΣΙΦΝΟΣ, ΣΙΦΝΟΣ – ΜΗΛΟΣ & ΜΗΛΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ σε οικονομική θέση
 • Μεταφορά με πούλμαν Πάτρα – Πειραιάς – Πάτρα
 • Μεταφορές / περιηγήσεις με mini-bus ή πούλμαν στα νησιά σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 100 €, εξόφληση έως 4 ημέρες πριν την αναχώρηση
 • Δεν περιλαμβάνονται: o φόρος διαμονής, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται.
 • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις ως προς τη σειρά του προγράμματος.
 • Σε περίπτωση που η πρόσβαση σε κάποιο σημείο του προγράμματος είναι αδύνατη, γίνεται αλλαγή επίσκεψης με κάποιο άλλο μέρος.

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών.
 • Οι μετακινήσεις στα νησιά του Αιγαίου πραγματοποιούνται με τοπικά συνεργαζόμενα πούλμαν
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής.
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.