Πήλιο

από 135€ / άτομο

 • 3 Ημέρες
 • Πήλιο

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

28/11

30/11

Πρόγραμμα

01

1η ΗΜΕΡΑ (Κυριακή 28/11): ΠΑΤΡΑ – ΒΟΛΟΣ – ΠΗΛΙΟ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων (στο κάτω μέρος στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 07:30 αναχωρούμε με ενδιάμεση στάση για τον Βόλο. Ελεύθερος χρόνος να περπατήσετε στην παραλία της πόλης και να δοκιμάσετε τις γεύσεις σε ένα από τα φημισμένα τσιπουράδικα της πόλης. Στην συνέχεια θα ανηφορίσουμε για το Πήλιο με προορισμό την Πορταριά, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το υπέροχο φυσικό της τοπίο, η πλούσια βλάστηση, οι πηγές, τα παραδοσιακά αρχοντικά και τα γραφικά καλντερίμια συνθέτουν ένα γοητευτικό τοπίο. Τα παραδοσιακά αρχοντικά που δεσπόζουν στον οικισμό μαρτυρούν την ιστορία του δημιουργώντας εικόνες μαγευτικής ομορφιάς και αποπνέοντας τον αέρα πολυτέλειας και αρχοντιάς που επικρατούσε από τα παλιά χρόνια.

02

2η ΗΜΕΡΑ (Δευτέρα 29/11): ΠΗΛΙΟ

Ημερήσια περιήγηση στο Πήλιο. Θα επισκεφθούμε την αρχοντική Τσαγκαράδα. Εκτείνεται πάνω σε τρεις μεγάλες ράχες που καλύπτονται από καστανιές και πλατάνια και έχει πανοραμική θέα προς το Αιγαίο. Τα γραφικά μονοπάτια και λιθόστρωτα καλντερίμια προσφέρουν στον επισκέπτη άσκηση, αίσθημα εξερεύνησης και ανακάλυψης. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για τα Χάνια μέσα σε πυκνό δάσος από οξιές και έλατα σε υψόμετρο 1.200 μ. Είναι το πέρασμα από το Δυτικό στο Ανατολικό Πήλιο και εδώ βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Μακρυνίτσα. Είναι κτισμένη κλιμακωτά στην πλαγιά του βουνού και έχει χαρακτηριστεί ως το «μπαλκόνι του Πηλίου» τόσο για την εξαιρετική θέα όσο και για την μοναδική αρχιτεκτονική της φυσιογνωμία. Έχει χαρακτηριστεί διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός απολύτου προστασίας. Ιδιαιτερότητά της είναι ότι διατήρησε το χρώμα της στο πέρασμα του χρόνου με χαρακτηριστικό της, το πλήθος αρχοντικών, τα παραδοσιακά πετρόχτιστα σπίτια και τα γραφικά πλακόστρωτα καλντερίμια της. Επιστροφή στην Πορταριά το απόγευμα.

03

3η ΗΜΕΡΑ (Τρίτη 30/11): ΠΗΛΙΟ – ΠΑΤΡΑ

Συνεχίζουμε την περιήγηση μας στο Πήλιο με την επίσκεψη μας στις Μηλιές, στον οικισμό που είναι χτισμένος σε ένα δάσος από δέντρα που έδωσαν το όνομα του. Αξιοθέατα του οικισμού είναι η εκκλησία των Ταξιαρχών στην οποία κήρυξε την επανάσταση ο Άνθιμος Γαζής, το Λαογραφικό Μουσείο, η Βιβλιοθήκη και η πλακόστρωτη πλατεία με τα τεράστια πλατάνια. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο κέντρο του Βόλου, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και θα αναχωρήσουμε για την Πάτρα το απόγευμα. Άφιξη στη Πάτρα το βράδυ.

 

Σε δίκλινο ή τρίκλινο

δωμάτιο

Σε Μονόκλινο δωμάτιο

Για κρατήσεις που θα γίνουν έως 09/11 με προκαταβολή

135 €

180 €

Για κρατήσεις που θα γίνουν από τις 10/11

145 €

190 €

 • Διαμονή στο ξενοδοχείο ΧΕΝΙΑ PALACE  PORTARIA   4*  με πρωινό
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα

Αρχηγός – συνοδός

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης 60 €. Εξόφληση έως 3 ημέρες πριν την αναχώρηση
 • Για την επιβίβαση στο πούλμαν και τις εισόδους στους επισκεπτόμενους χώρους, ισχύουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα
 • Δεν περιλαμβάνονται: o φόρος διαμονής και ότι ρητά δεν αναφέρεται.
 • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις ως προς τη σειρά του προγράμματος.
 • Σε περίπτωση που η πρόσβαση σε κάποιο σημείο του προγράμματος είναι αδύνατη, γίνεται αλλαγή επίσκεψης με κάποιο άλλο μέρος.

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 15:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 11:00 το μεσημέρι. Στα τρίκλινα δωμάτια στα ξενοδοχεία, το 3ο κρεβάτι είναι πρόσθετο.
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής.
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.