Κέρκυρα

από 160€ / άτομο

 • 3 Ημέρες
 • Κέρκυρα

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

19/06

21/06

Πρόγραμμα

01

1η ΗΜΕΡΑ (Σάββατο 19/06): ΠΑΤΡΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην πλατεία Τριών Συμμάχων (στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 06:00 αναχώρηση μέσω της Ιονίας Οδού – Καστροσυκιάς για την Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο F/B για την Κέρκυρα. Άφιξη στη Κέρκυρα το μεσημέρι και μετάβαση στη παραλία Δασσιάς – ‘Υψου. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα μεταβούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης που περιλαμβάνεται στον κατάλογο των μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Θα δούμε την πλατεία Σπιανάδα, το Λιστόν, το ανάκτορο Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου, τη Duomo, το Δημαρχείο, την Ιόνιο Βουλή, το παλαιό Φρούριο και την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα (πολιούχου του νησιού). Η βενετσιάνικη αποκριάτικη ατμόσφαιρα είναι ήδη έντονη στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

02

2η ΗΜΕΡΑ (Κυριακή 20/06): ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην σημερινή μας περιήγηση θα επισκεφθούμε το Αχίλλειο σε μια καταπράσινη πλαγιά στο Γαστούρι. Το ανάκτορο της αυτοκράτειρας Ελισάβετ – γνωστής ως Σίσσι – μεταφέρει τον επισκέπτη σε άλλη εποχή με την επιβλητική μορφή του. Θα δούμε τις αίθουσες του Ανακτόρου, το άγαλμα του ΄θνήσκοντος Αχιλλέα’ και τους θαυμάσιους κήπους ανάμεσα στα κυπαρίσσια και τα εξωτικά άνθη. Στη συνέχεια θα γνωρίσουμε το νότιο τμήμα του νησιού όπου θα δούμε το Πέραμα, τις Μπενίτσες και τη Μεσόγγη. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα σε παραλία της ευρύτερης περιοχής και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα. Το βράδυ θα μεταβούμε στη πόλη της Κέρκυρας.

03

3η ΗΜΕΡΑ (Δευτέρα / Αγίου Πνεύματος 21/06): ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΩΝΤΑ – ΠΑΤΡΑ

Στη σημερινή μας περιήγηση στο νησί των Φαιάκων θα επισκεφθούμε το Κανόνι με την απρόσκοπτη θέα προς το Ποντηκονήσι. Στη συνέχεια θα επιβιβασθούμε στο F/B που θα μας φέρει στην Ηγουμενίτσα. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για τις πηγές του Αχέροντα. Πρόκειται για ένα θαυμάσιο φυσικό τοπίο πνιγμένο μέσα στο πράσινο. Ελεύθερος χρόνος και το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Πάτρα με ενδιάμεση στάση. Άφιξη στη Πάτρα το βράδυ.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 10 Ιουνίου  !!!!!

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ:

Τιμή σε δίκλινο

Τιμή σε τρίκλινο

Τιμή σε μονόκλινο

170 €

160 €

220 €

*ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

*Έκπτωση 10 € το άτομο για δηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 20 Μαϊου !!!!

 • Διαμονή στο ξενοδοχείο MAGNA GRAECIA 4* με ημιδιατροφή
 • Εισιτήρια F/B Ηγουμενίτσας – Κέρκυρας – Ηγουμενίτσας
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 80 €, εξόφληση έως τις 14/06
 • Δεν περιλαμβάνονται: o φόρος διαμονής, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, ποτά στα προσφερόμενα γεύματα / δείπνα, οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται.
 • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις ως προς τη σειρά του προγράμματος.
 • Σε περίπτωση που η πρόσβαση σε κάποιο σημείο του προγράμματος είναι αδύνατη, γίνεται αλλαγή επίσκεψης με κάποιο άλλο μέρος.

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι. Στα τρίκλινα δωμάτια στα ξενοδοχεία, το 3ο κρεβάτι είναι πρόσθετο.
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής.
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.