Ζάκυνθος

από 90€ / άτομο

 • 2 Ημέρες
 • Ζάκυνθος

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

20/06

21/06

Πρόγραμμα

01

1η ΗΜΕΡΑ (ΚΥΡΙΑΚΗ 20/06): ΠΑΤΡΑ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων και στις 07:15 το πρωί αναχώρηση για τη Κυλλήνη, άφιξη και επιβίβαση στο F/B που θα μας φέρει στη Ζάκυνθο. Στη πρώτη μας γνωριμία μας με το νησί, αντικρίζουμε την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου – προστάτη του νησιού με το επιβλητικό κωδωνοστάσιο που είναι και το ψηλότερο της πόλης. Περνώντας το παραλιακό δρόμο Στράντα Μαρίνα θα δούμε τις πλατείες του Σολωμού και του Αγίου Μάρκου. Εδώ βρίσκονται η Δημόσια Βιβλιοθήκη, τα κτίρια του Βυζαντινού Μουσείου, του Πνευματικού Κέντρου, το μουσείο του Σολωμού, ο μητροπολιτικός ναός του Αγίου Νικολάου και η εκκλησία του Αγίου Νικολάου όπου εφημέρευσε ο πολιούχος της Ζακύνθου Άγιος Διονύσιος. Το μεσημέρι ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα μεταβούμε στη κεντρική πλατεία του Αγίου Μάρκου.

02

2η ΗΜΕΡΑ (ΔΕΥΤΕΡΑ / ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 21/06): ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΠΑΤΡΑ

Περιήγηση στο βόρειο και δυτικό τμήμα του νησιού. Θα επισκεφθούμε το λόφο Στράνη, όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύσθηκε τον «Ύμνο στην Ελευθερία», το Κάστρο Μπόχαλη, το γραφικό προάστιο σε ύψωμα πάνω από τη πόλη με μαγευτική θέα και την εκκλησία της Χρυσοπηγής. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για την Έξω Χώρα, το παραδοσιακό οικισμό του Αγίου Λέοντα, την εκκλησία της Αγίας Μαύρας και το Μαχαιράδο – από τα πιο παλιά κεφαλοχώρια του νησιού με παραδοσιακό χρώμα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Αναφωνήτριας, όπου μόνασε ο πολιούχος της Ζακύνθου Άγιος Διονύσιος. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και το απόγευμα θα μεταβούμε στη κεντρική πλατεία για τις τελευταίες σας δραστηριότητες και εν συνεχεία θα επιβιβασθούμε στο F/B για τη Κυλλήνη. Άφιξη στη Κυλλήνη και αναχώρηση για Πάτρα όπου θα φθάσουμε το βράδυ.

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΚΑΤΑ  ΑΤΟΜΟ:

Τιμή σε δίκλινο

Τιμή σε τρίκλινο

Τιμή σε μονόκλινο

95 €

90 €

110 €

*ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Έκπτωση 5 € το άτομο για δηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 20 Μαϊου !!!!

 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με ημιδιατροφή
 • Εισιτήρια F/B Κυλλήνη – Ζάκυνθος – Κυλλήνη
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 50 €, εξόφληση έως 15/06
 • Δεν περιλαμβάνονται: ο φόρος διαμονής, είσοδοι σε μουσεία / επισκεπτόμενους χώρους, οτιδήποτε αναγράφεται ως προαιρετικό ή οτιδήποτε ρητά δεν αναγράφεται
 • Σε περίπτωση που η πρόσβαση σε κάποιο σημείο του προγράμματος είναι αδύνατη, γίνεται αλλαγή επίσκεψης με κάποιο άλλο μέρος.

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών.
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής.
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.