Λουτρά Πόζαρ – Νυμφαίο – Καστοριά

από 80€ / άτομο

 • 2 Ημέρες
 • Λουτρά Πόζαρ – Νυμφαίο – Καστοριά 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

11/02

12/02

Πρόγραμμα

01

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων (στο κάτω μέρος στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 07:00 αναχωρούμε μέσω Ιόνιας – Εγνατίας Οδού για τα Λουτρά Πόζαρ (Λουτρακίου) στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν. Άφιξη το μεσημέρι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοποτάμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά θερμά νερά αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Ελεύθερος χρόνος στα Λουτρά για το μπάνιο σας.

02

2η ΗΜΕΡΑ: ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΑΤΡΑ

Το πρωί θα έχετε ελεύθερο χρόνο για το πρωινό σας μπάνιο. Στις 10:30 θα αναχωρήσουμε για το Νυμφαίο. Πρόκειται για έναν από τους πιο αυθεντικούς παραδοσιακούς οικισμούς της Ελλάδας χτισμένος σε υψόμετρο 1.346 μ. Όλα τα αρχοντικά του χωριού έχουν αναστηλωθεί, και έχουν χτιστεί πολλά καινούργια διατηρώντας το ύφος με το οποίο ξεχωρίζει το Νυμφαίο. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για τη Καστοριά. Είναι αμφιθεατρικά χτισμένη, ατενίζει την θέα της λίμνης Ορεστιάδας που έχει ανακηρυχθεί «Μνημείο Φυσικού Κάλλους». Χαρακτηριστικό της πόλης είναι οι 70 Βυζαντινές εκκλησίες και τα εντυπωσιακά αρχοντικά στη περιοχή Ντολτσό. Ελεύθερος χρόνος να περιηγηθείτε κατά μήκος της παραλίμνιας διαδρομής. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη Πάτρα, άφιξη στη πόλη μας το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

 

Σε δίκλινο ή τρίκλινο

δωμάτιο

Σε Μονόκλινο δωμάτιο

Για κρατήσεις που θα γίνουν έως 22/01 με προκαταβολή

80 €

100 €

Για κρατήσεις που θα γίνουν από τις 23/01

90 €

110 €

 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* στην ευρύτερη περιοχή των Λουτρών με πρωινό
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα

Αρχηγός – συνοδός

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης 40 €. Εξόφληση έως 3 ημέρες πριν την αναχώρηση
 • Δεν περιλαμβάνονται: o φόρος διαμονής και ότι ρητά δεν αναφέρεται.
 • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις ως προς τη σειρά του προγράμματος.
 • Σε περίπτωση που η πρόσβαση σε κάποια ορεινά σημεία είναι δύσκολη λόγω χιονόπτωσης ή απαιτεί αλυσίδες, το πρόγραμμα τροποποιείται για την ασφάλεια των εκδρομέων.

 

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 15:00 και παραδίδονται στις 11:00 ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών.
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής.
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.