Εκπτωτικό Χωριό McArthur & Αθήνα

από 22€ / άτομο

  • Ημερήσια
  • Εκπτωτικό Χωριό McArthur & Αθήνα

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

07/11

07/11

  

Πρόγραμμα

01

Κυριακή 07/11

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων (στο κάτω μέρος στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 07:30 αναχωρούμε για το εκπτωτικό χωριό McArthur Glen Outlet. Είναι το μεγαλύτερο Designer Outlet της Ελλάδας με 100 brand names, καφέ, εστιατόρια, παιδότοπο και δίπλα βρίσκεται το εμπορικό κέντρο Smart Park και η Smart Playland. Ελεύθερος χρόνος 4 ωρών στο εκπτωτικό Χωριό και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο κέντρο της Αθήνας (όπου τα καταστήματα θα είναι ανοικτά) και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για 2,5 ώρες. Το απόγευμα αναχωρήσουμε για την Πάτρα, άφιξη στην Πάτρα το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ:

ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΠΑΙΔΙΑ

22 €

17 €

15 €

  • Μεταφορά με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα

 

Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 15 €. Εξόφληση έως 2 ημέρες πριν την αναχώρηση

  • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
  • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
  • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
  • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής.
  • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.