Ακτές Ηπείρου – Ιωάννινα – Ζαγοροχώρια

από 175€ / άτομο

 • 3 Ημέρες
 • Ακτές Ηπείρου – Ιωάννινα – Ζαγοροχώρια

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

13/08

15/08

Πρόγραμμα

01

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ – ΠΑΡΓΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων (στο κάτω μέρος στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 07:30 αναχωρούμε για την Πάργα. Αμφιθεατρικά χτισμένη ανατολικά μιας μικρής χερσονήσου, στέκει σαν ένας βατήρας κατάδυσης στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου. Η Πάργα δίνει την αίσθηση νησιού: περπατώντας στα στενά και ανηφορικά δρομάκια θα γοητευθείτε με τον πανέμορφο διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό με τα διώροφα και τα τριώροφα κτίρια. Από το ενετικό κάστρο η θέα είναι υπέροχη στην γύρω περιοχή. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τα Ιωάννινα. Άφιξη το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος ο υπόλοιπος χρόνος σας να επισκεφθείτε την παλιά πόλη και να απολαύσετε τη βόλτα σας στην παραλίμνια διαδρομή.

02

2η ΗΜΕΡΑ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ (ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ)

Στη σημερινή μας περιήγηση θα επισκεφθούμε τα Ζαγοροχώρια. Πρόκειται για την γνήσια περιοχή της ηπειρωτικής γης, με αρκετά χωριά, σκορπισμένα στις κατάφυτες πτυχώσεις των βουνών της Πίνδου με ιδιόμορφη παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Επιβλητικοί ορεινοί όγκοι, κατάφυτα δάση, απόκρημνα φαράγγια, τρεχούμενα νερά, πετρόχτιστα σπίτια, εντυπωσιακά αρχοντικά, γραφικές εκκλησίες, λιθόστρωτα καλντερίμια και τοξωτά γεφύρια συνθέτουν ένα μωσαϊκό αστείρευτου κάλλους. Πρώτος μας σταθμός είναι το Μονοδένδρι. Σε κοντινή απόσταση (με τα πόδια) μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία της, τη Χαράδρα του Βίκου, που έχει χαρακτηριστεί Εθνικός Δρυμός από το 1973. Στη συνέχεια θα δούμε το χωριό Κήποι που είναι χτισμένο στη βραχώδη πλαγιά ενός λόφου σε υψόμετρο 800 μ. Είναι από τους παλαιότερους οικισμούς της περιοχής με εξαιρετική φυσική ομορφιά και πλούσια αρχιτεκτονική κληρονομιά. Συνεχίζουμε για το Τσεπέλοβο, το ιστορικό χωριό με πλούσια παράδοση και αρκετά μνημεία όπως εκκλησίες, παλιά αρχοντικά, καλντερίμια, νερόμυλους, βρύσες. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και το απόγευμα θα επιστρέψουμε στα Ιωάννινα.

03

3η ΗΜΕΡΑ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΣΥΒΟΤΑ (Κρουαζιέρα στα μαγευτικά νησάκια) – ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ – ΠΑΤΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τα Σύβοτα Θεσπρωτίας, ένα σύγχρονο ειδυλλιακό παραθαλάσσιο χωριό. Η θέση του που το κάνει μοναδικό είναι τα 3 εξωτικά νησάκια και οι μικροί αναρίθμητοι κολπίσκοι που βρίσκονται γύρω του. Σας προτείνουμε προαιρετική κρουαζιέρα στα μαγευτικά νησάκια διάρκειας 2 ½ ωρών περίπου. Θα ενθουσιαστείτε με τον εκπληκτικό συνδυασμό του πράσινου του βουνού με το γαλάζιο της θάλασσας και τις παραλίες Μπέλλα Βράκα, Διαπόρι και Πισίνα. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να κολυμπήσετε στην εκπληκτική παραλία ‘Πισίνα’. Επιστροφή στα Σύβοτα και αναχώρηση για την Καστροσυκιά / Κανάλι που φημίζεται για την πανέμορφη παραλία του που βρέχεται από το Ιόνιο Πέλαγος. Είναι ένα μικρό, γραφικό, παραθαλάσσιο χωριό που προσφέρεται με τουριστικές υποδομές, ταβέρνες και beach bars. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη Πάτρα. Άφιξη στη Πάτρα το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ ΣΕ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

185 €

180 €

260 €

 

*Έκπτωση 10 € το άτομο για δηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση

**ΕΙΔΙΚΕΣ  ΤΙΜΕΣ  ΓΙΑ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

 • Διαμονή στo ξενοδοχείο GRAND SERRAI 5* στα Ιωάννινα με ημιδιατροφή
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

 • ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 30/7
 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης 70 €. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει έως 3 ημέρες πριν την αναχώρηση
 • To πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς να γίνει καμία παράλειψη
 • Δεν περιλαμβάνονται: ο φόρος διαμονής, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, η προαιρετική κρουαζιέρα στα νησάκια στα Σύβοτα, οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται.
 • Σε περίπτωση που η πρόσβαση σε κάποιο σημείο του προγράμματος είναι αδύνατη, γίνεται αλλαγή επίσκεψης με κάποιο άλλο μέρος.

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών. Στα τρίκλινα δωμάτια στα ξενοδοχεία, το 3ο κρεβάτι είναι πρόσθετο.
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής.
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.