Χριστούγεννα στην ΑΘΗΝΑ & ΣΟΥΝΙΟ

2  ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

25/12              26/12

                                                           

1η ΗΜΕΡΑ (Τρίτη 25/12): ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ   

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων (στο κάτω μέρος στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 08:00 αναχωρούμε για την Αθήνα. Θα επισκεφθούμε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Θα δούμε το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος καθώς και τους υπόλοιπους προσβάσιμους χώρους για το κοινό. Το μεσημέρι τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Σας προτείνουμε προαιρετικό εορταστικό Χριστουγεννιάτικο Γεύμα σε εστιατόριο. Το απόγευμα σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το The Christmas Factory ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ. Ανανεωμένο, με γιορτινή διακόσμηση, λαμπερό και ζεστό, με ευφάνταστα εργαστήρια, απίθανα παιχνίδια, λιχουδιές, συναρπαστικές εκδηλώσεις και το κυριότερο…με περισσότερα δωρεάν παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο εισιτήριο εισόδου! Το “The Christmas Factory”, ένας θεσμός της πόλης πλέον που έχει βάλει την Αθήνα τα τελευταία 6 χρόνια ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για την περίοδο των Χριστουγέννων καθώς καταφέρνει να ενώνει το κομμάτι της ποιοτικής ψυχαγωγίας με την αληθινή διασκέδαση με πρωταρχικό στόχο η μοναδική αυτή εμπειρία να είναι προσιτή σε όλους. Για την βραδινή σας διασκέδαση, η πρωτεύουσα προσφέρει μια πληθώρα επιλογών. Θέατρα, μουσικές σκηνές, club, κέντρα διασκεδάσεων για όλα τα γούστα, απαρτίζουν μεταξύ μιας πληθώρας επιλογών για την ψυχαγωγία σας ‘η την διασκέδαση σας.

2η ΗΜΕΡΑ (Τετάρτη 26/12):  ΑΘΗΝΑ – ΣΟΥΝΙΟ – ΠΑΤΡΑ 

Πρωινό και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το μοναδικού κάλλους αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου με τη σαγηνευτική θέα στο καθάριο Αιγαίο Πέλαγος. Η παραλιακή διαδρομή για το Σούνιο είναι μια από τις πιο όμορφες διαδρομές της Αττικής. Γλυφάδα Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρκιζα, Αγία Μαρίνα, Λαγονήσι, Ανάβυσσο, Σαρωνίδα, Λεγρενά, τοπία που ξεκουράζουν το μάτι από την πολύβουη καθημερινότητα της πρωτεύουσας. Φτάνοντας στο Σούνιο θα δούμε τον επιβλητικό Ναό του Ποσειδώνα. Παράλληλα με την ανέγερση του Παρθενώνα, ξεκίνησε και αυτή του ναού του Ποσειδώνα, το 444 π.Χ. Σε τέσσερα μόλις χρόνια, το 440 π.Χ. ο ναός ήταν έτοιμος. Το μεσημέρι ελεύθερος χρόνος στο Σούνιο για γεύμα και στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την παραλιακή περιοχή της Βουλιαγμένης. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Πάτρα, άφιξη το βράδυ.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

  Σε δίκλινο ή τρίκλινο

δωμάτιο

Σε Μονόκλινο δωμάτιο
Για κρατήσεις που θα γίνουν έως 20/11 με προκαταβολή 75 € 100 €
Για κρατήσεις που θα γίνουν από τις 21/11 80 € 105 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό σε μπουφέ
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 40 €. Εξόφληση έως τις 18/12
 • Η διαμονή θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ATHENIAN CALLIRHOE ή στο ξενοδοχείο ZAFOLIA
 • Δεν περιλαμβάνονται: ο φόρος διαμονής (3 € ανά δωμάτιο / ανά διανυκτέρευση) είσοδοι σε μουσεία, επισκεπτόμενους χώρους, οτιδήποτε αναγράφεται ως προαιρετικό ή οτιδήποτε ρητά δεν αναγράφεται
 • To πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς να γίνει καμία παράλειψη

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών. Στα τρίκλινα δωμάτια στα ξενοδοχεία, το 3ο κρεβάτι είναι πρόσθετο.
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής.
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.

 


Comments are Closed

© 2018: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101