Χριστούγεννα: ΚΙΛΚΙΣ – ΠΟΡΟΪΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Π. ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

3 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
24/12 26/12

1η ΗΜΕΡΑ (Τρίτη 24/12): ΠΑΤΡΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΙΛΚΙΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων (στο κάτω μέρος στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 07:00 αναχωρούμε για τη Θεσσαλονίκη μέσω Ιονίας & Εγνατίας Οδού. Ελεύθερος χρόνος το μεσημέρι στην μαγική ‘Νύφη του Βορρά’ που είναι στολισμένη με λαμπιόνια, πολύχρωμες μπάλες και γιρλάντες. Ο οδός Τσιμισκή σφύζει από πλήθος κόσμου, η Πλατεία Αριστοτέλους μετατρέπεται σε Χριστουγεννιάτικο χωριό. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το Κιλκίς. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο EVRIDIKI. Το βράδυ θα απολαύσουμε το εορταστικό Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν σε κέντρο με μουσικό πρόγραμμα.

2η ΗΜΕΡΑ (Τετάρτη 25/12): ΚΙΛΚΙΣ (ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ)

Χρόνια πολλά… Το πρωί ελεύθερο για εκκλησιασμό. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τα Άνω Πορόϊα, από τα πιο γραφικά χωριά της βόρειας Ελλάδας, στους πρόποδες του όρους Μπέλες. Κρατούν επάξια τον τίτλο του πιο αγαπημένου σερραϊκού προορισμού χάρη στην υπέροχη αισθητική, τη φυσική ομορφιά, την αρχιτεκτονική τους , τα αρχοντικά, τα σοκάκια και την αμφιθεατρικότητα του οικισμού που χαρίζει απλόχερα τη θέα της Λίμνης Κερκίνης. Επιστροφή στο Κιλκίς το απόγευμα. 

3η ΗΜΕΡΑ (Πέμπτη 26/12):  ΚΙΛΚΙΣ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΠΑΤΡΑ 

Πρωινή αναχώρηση για έναν από τους πιο αυθεντικούς παραδοσιακούς οικισμούς της Βόρειας Ελλάδας, τον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο. Ο παραδοσιακός διατηρητέος οικισμός είναι χτισμένος σε υψόμετρο 1.200 μέτρων στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν ή όρους Βόρας όπως ονομάζεται. Τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια αποτελούν δείγμα της παραδοσιακής τοπικής Μακεδονίτικης Αρχιτεκτονικής, κτισμένα από πελεκητή πέτρα. Σήμερα είναι το πιο δημοφιλές χειμερινό τουριστικό θέρετρο της Βόρειας Ελλάδας με ξενώνες, αναπαλαιωμένες κατοικίες, γραφικά μαγαζάκια, ταβέρνες και café. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για τη Πάτρα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στη Πάτρα το βράδυ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

  Σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο Σε Μονόκλινο δωμάτιο
Για κρατήσεις που θα γίνουν έως 30/11 με προκαταβολή 150 € 195 €
Για κρατήσεις που θα γίνουν από τις 01/12 160 € 205 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Διαμονή στο ξενοδοχείο EVRIDIKI σε Jumior Suites στο Κιλκίς με πρωινό σε μπουφέ
 • Εορταστικό ρεβεγιόν στις 24/12 σε κέντρο με live μουσική
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης 80 €. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει έως 18/12
 • Δεν περιλαμβάνονται: Ο φόρος διαμονής, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, τα ποτά / αναψυκτικά οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται.
 • Σε περίπτωση που η πρόσβαση σε κάποιο σημείο του προγράμματος είναι αδύνατη, γίνεται αλλαγή επίσκεψης με κάποιο άλλο μέρος.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών. Στα τρίκλινα δωμάτια στα ξενοδοχεία, το 3ο κρεβάτι είναι πρόσθετο. 
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής. 
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς. 
« (Previous Post)


Comments are Closed

© 2019: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101