ΧΑΛΚΙΔΑ – ΟΣΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ – ΑΡΑΧΩΒΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/01/19

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων και στις 07:00 αναχώρηση για την Χαλκίδα, φημισμένη για το φαινόμενο παλίρροιας στον πορθμό Ευρίπου, γνωστό και ως Παλίρροια του Ευρίπου. Σύμφωνα με αυτό το φαινόμενο τα νερά αλλάζουν ανά 6 ώρες διεύθυνση και μία κινούνται βόρεια και μία νότια προς τον Ευβοϊκό. Ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια αναχωρούμε για το σπουδαιότερο βυζαντινό μνημείο της Ελλάδας του 11ου αιώνα, η Μονή του Οσίου Λουκά, χρισμένη στη πλαγιά στις δυτικές υπώρειες του Ελίκωνα. Το μοναστήρι με τις δύο μεγάλες εκκλησίες (το ναό της Παναγίας και το Καθολικό), την Κρύπτη, το καμπαναριό, τα κελιά και τα άλλα κτίσματα, απέκτησε σύντομα μοναδική ακτινοβολία. Επόμενος σταθμός μας είναι η Αράχωβα. Ορεινή γραφική κωμόπολη στις νότιες πλαγιές του Παρνασσού όπου η αλματώδη τουριστική της ανάπτυξη την έχει καθιερώσει ως η πρωτεύουσα των χειμερινών σπορ. Ελεύθερος χρόνος το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη Πάτρα. Άφιξη στη Πάτρα το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ:

ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ
25 € 20 € 15 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα

Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 15 €. Εξόφληση έως 2 ημέρες πριν την αναχώρηση

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

  • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
  • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
  • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
  • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής. 
  • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς. 

Comments are Closed

© 2019: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101