ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ & MOΥΣΕΙΑ UFFIZI

6 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

02/01/18        07/01/18

                                                           

1η ΗΜΕΡΑ (Τρίτη 02/01):  ΠΑΤΡΑ – ΑΝΚΟΝΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων το μεσημέρι στην πλατεία Τριών Συμμάχων και στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο Νέο Λιμάνι όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοίο που θα μας φέρει στην Ανκόνα.

 

2η ΗΜΕΡΑ (Τετάρτη 03/01):  ΑΝΚΟΝΑ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ  

Άφιξη στην Ανκόνα το μεσημέρι και αναχώρηση για την Φλωρεντία, την ‘κοιτίδα της Αναγέννησης. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος ο υπόλοιπος χρόνος σας να περιηγηθείτε στο ιστορικό κέντρο και να απολαύσετε την ρομαντική ατμόσφαιρα της πόλης.

 

3η ΗΜΕΡΑ (Πέμπτη 04/01):  ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ 

Πρωινή ξενάγηση στη θρυλική Φλωρεντία. Θα αρχίσουμε από την Πιάτσα Ντουόμο που αποτελεί το θαυμάσιο σκηνικό για την ανάδειξη εκπληκτικών κτιρίων όπως το πανέμορφο Βαπτηστήριο, το επιβλητικό Καμπανίλε και μεγαλοπρεπής καθεδρικός ναός Ντουόμο. Συνεχίζουμε για την Πιάτσα ντέλλαΣινιορία, που την κοσμούν αξιόλογα γλυπτά και το Παλάτσο Βέκκιο το οποίο αποτέλεσε έδρα της φλωρεντινής κυβέρνησης επί επτά αιώνες. Θα κλείσουμε την ξενάγηση μας στο Πόντε Βέκκιο, την παλαιότερη γέφυρα του ποταμού Άρνο. Στον υπόλοιπο ελεύθερο χρόνο σας, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την μοναδική σε ολόκληρο τον κόσμο Πινακοθήκη ‘Γκαλερία ντελ Ουφίτζι’. Διαθέτει μια εξαιρετική συλλογή αναγεννησιακών και άλλων πινάκων και περιλαμβάνει τα διασημότερα ονόματα της ιταλικής και ευρωπαϊκής τέχνης των τελευταίων 880 ετών. Εκτός από τα μοναδικά αναγεννησιακά αριστουργήματα, στη τεράστια πινακοθήκη εκτίθενται επίσης πίνακες από τις περιόδους ακμής του ιταλικού μεσαίωνα, του μανιερισμού και του μπαρόκ. Επίσης σας προτείνουμε εναλλακτικά να επισκεφθείτε το Εθνικό Μουσείο Μπαρτσέλο όπου φιλοξενείται η μεγαλύτερη συλλογή της Ιταλίας από γοτθικά και αναγεννησιακά γλυπτά καθώς και άλλα σημαντικά εκθέματα. Τα αριστουργήματα του Μιχαήλ Άγγελου καθώς και τα έργα Μπρουνελέσκι, Ντονατέλο, Τζαμπολόνια θα σας εντυπωσιάσουν. Εναλλακτικά όσοι θέλουν στην συνέχεια μπορούν προαιρετικά να δηλώσουν συμμετοχή για επίσκεψη σε ένα από τα μεγαλύτερα OUTLET STORES της Ιταλίας (στο THE MALL ή στο MC ARTHOUR BARBERINΟ) με καταστήματα από τις πιο διάσημους οίκους μόδας.

 

4η ΗΜΕΡΑ (Παρασκευή 05/01):  ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Στην σημερινή μας ξενάγηση θα επισκεφθούμε την μοναδική σε ολόκληρο τον κόσμο Πινακοθήκη ‘Γκαλερία ντελ Ουφίτζι’. Διαθέτει μια εξαιρετική συλλογή αναγεννησιακών και άλλων πινάκων και περιλαμβάνει τα διασημότερα ονόματα της ιταλικής και ευρωπαϊκής τέχνης των τελευταίων 880 ετών. Εκτός από τα μοναδικά αναγεννησιακά αριστουργήματα, στη τεράστια πινακοθήκη εκτίθενται επίσης πίνακες από τις περιόδους ακμής του ιταλικού μεσαίωνα, του μανιερισμού και του μπαρόκ. Στον υπόλοιπο ελεύθερο χρόνο σας, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το μεγαλοπρεπές παλάτι Παλάτσο Πίτι. Αποτέλεσε έδρα των Μεδίκων από τον 16ο αιώνα και εν συνεχεία όλων των κατοπινών κυβερνητών της πόλης. Σήμερα, στις πλούσια διακοσμημένες αίθουσές του εκτίθενται θησαυροί των Μεδίκων. Επίσης σας προτείνουμε εναλλακτικά να επισκεφθείτε το Εθνικό Μουσείο Μπαρτσέλο όπου φιλοξενείται η μεγαλύτερη συλλογή της Ιταλίας από γοτθικά και αναγεννησιακά γλυπτά καθώς και άλλα σημαντικά εκθέματα. Τα αριστουργήματα του Μιχαήλ Άγγελου καθώς και τα έργα Μπρουνελέσκι, Ντονατέλο, Τζαμπολόνια θα σας εντυπωσιάσουν.

 

5η ΗΜΕΡΑ (Σάββατο 06/01):  ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΑΝΚΟΝΑ 

Πρωινή αναχώρηση για την Ανκόνα, άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο που θα μας φέρει στην Πάτρα

 

6η ΗΜΕΡΑ (Κυριακή 07/01):  ΠΑΤΡΑ

Άφιξη στην Πάτρα το μεσημέρι

 

Δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο έως 14/12

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ:

  Σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο Παιδί σε τρίκλινο δωμάτιο Σε Μονόκλινο δωμάτιο
 Για κρατήσεις που θα γίνουν έως 29/11 385 € 335 € 485 €
Για κρατήσεις που θα γίνουν από τις 01/12 410 € 360 € 510 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* στην Φλωρεντία με πρωινό σε μπουφέ (3 διανυκτερεύσεις)
 • Εισιτήρια πλοίου Πάτρα – Ανκόνα – Πάτρα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες με W.C (AB4)
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Ξεναγήσεις / περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Τοπικός ξεναγός στην Φλωρεντία & στην Πινακοθήκη Ουφίτζι
 • Αρχηγός – συνοδός
 • Φόροι και λιμενικά τέλη
 • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα που πρέπει να έχετε μαζί σας στο ταξίδι σας: Ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο 
 • Στη τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται: οι είσοδοι σε μουσεία, οι δημοτικοί φόροι διαμονής αξίας: 15 € περίπου συνολικά κατά άτομο, οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
 • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές χωρίς να γίνει καμία παράλειψη στις επισκέψεις – ξεναγήσεις. Ενδέχεται να εκτελεστεί και αντίστροφα.
 • Οι περιηγήσεις – ξεναγήσεις σε όλα τα ιστορικά κέντρο των πόλεων πραγματοποιούνται με τα πόδια.
 • Tα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με προσθήκη 3ου κρεβατιού
 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 200 € και φωτοτυπία της ταυτότητας και στις 2 όψεις ή του διαβατηρίου στη σελίδα της φωτογραφίας. H εξόφληση θα πρέπει να γίνει 6 ημέρες πριν την αναχώρηση
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεστε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 18 – 11 ημέρες παρακρατείτε η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 5 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 5 ημέρες έως την ημέρα της αναχώρησης ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής
 • Επιβαρύνσεις καμπινών κατά άτομο (μετάβαση και επιστροφή):

Σε 2κλινη εξωτερική (Α2): 85 €                    Σε 2κλινη εσωτερική (ΑΒ2): 65 €

Σε 3κλινη εξωτερική (Α3): 55 €                    Σε 3κλινη εσωτερική (ΑΒ3): 45 €

Σε 4κλινη εξωτερική (Α4): 30 €

 

 

 


Comments are Closed

© 2017: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101