ΤΗΝΟΣ (Γύρος Νησιού)

3 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
19/08 21/08
03/09 05/09

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ – ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ 

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην πλατεία Τριών Συμμάχων (στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 03:30 το πρωί αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας, άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο που θα μας φέρει σε 4 ώρες στην Τήνο. Άφιξη στις 11:30. Μεταφορά η και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Πίσω από την παραλιακή οδό κρύβεται μία ολόκληρη νησιώτικη πόλη που διατηρεί πολλά από τα στοιχεία του 19ου αιώνα. Σοκάκια, καμάρες, αρχοντικά και παλιές εκκλησίες, επαύλεις, πλακόστρωτα σοκάκια και σπίτια με οικόσημα, είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα της Χώρας. Κυρίαρχο ρόλο έχει ο παλαιός δρόμος της Παναγίας, ένας πλακόστρωτος δρόμος με έντονο εμπορικό χαρακτήρα και το συγκρότημα της Παναγίας της Τήνου που από το βόρειο άκρο της πόλης φαίνεται ότι την παρακολουθεί, την αγκαλιάζει και την προστατεύει. Στη Τήνο επίσης θα βρείτε μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες του Αιγαίου! Οργανωμένες, κοσμοπολίτικες, απομονωμένες, με χρυσή άμμο.. Στην Τήνο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

2η ΗΜΕΡΑ: ΤΗΝΟΣ (ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ)  

Ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε προαιρετική ημερήσια εκδρομή με πούλμαν ‘Ο Γύρος της Τήνου’ (11.00 – 17.30). Διαδρομή: Μοναστήρι Οσίας Πελαγίας – Βωλάξ – Λουτρά – Κρόκος – Κώμη – Καλλονή – Αγία Μαρίνα – Καρδιανή – Υστέρνια – Πύργος – Πάνορμος – Ταραμπάδος.

Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφθείτε τη Μύκονο.

3η ΗΜΕΡΑ: ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ 

Το πρωί ελεύθερο στη διάθεση σας και το απόγευμα μεταφορά στο λιμάνι όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοίο που θα μας φέρει σε 4 ώρες στο λιμάνι της Ραφήνας. Άφιξη στο λιμάνι και άμεση αναχώρηση για την Πάτρα. Άφιξη στη Πάτρα αργά το βράδυ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΩΣ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Τιμή σε δίκλινο ή τρίκλινο Τιμή σε μονόκλινο
HOTEL THALEIA 150 € 190 €
HOTEL FAVIE SUZANNE ή HOTEL VYZANTIO CITY 160 € 210 €

*Έκπτωση 10 € το άτομο για δηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση

**ΕΙΔΙΚΕΣ  ΤΙΜΕΣ  ΓΙΑ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* στη Χώρα της Τήνου με πρωινό σε μπουφέ
 • Εισιτήρια πλοίου: Ραφήνα – Τήνος – Ραφήνα σε οικονομική θέση
 • Μεταφορά με πούλμαν: Πάτρα – Ραφήνα – Πάτρα
 • Αρχηγός – συνοδός

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 80 €, εξόφληση έως 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 • Δεν περιλαμβάνονται: Ο φόρος διαμονής, είσοδοι σε μουσεία, οτιδήποτε αναγράφεται ως προαιρετικό ή οτιδήποτε ρητά δεν αναγράφεται
 • To πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς να γίνει καμία παράλειψη
 • Η διαμονή στο ξενοδοχείο FAVIE SUZANNE είναι στην Standard πτέρυγα δωματίων. Όσοι επιθυμούν δωμάτιο στην Deluxe πτέρυγα, η επιβάρυνση κατά άτομο είναι: 35 €

ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ την 2η ημέρα της εκδρομής

*Τιμή εισιτηρίου για το γύρο της Τήνου με πούλμαν: 14 € το άτομο

*Τιμή εισιτηρίων με το ταχύπλοο SUPER RUNNER για τη Μύκονο: 15 € το άτομο

*Οι δηλώσεις για τις προαιρετικές εκδρομές πρέπει να δηλωθούν πριν την αναχώρηση από τη Πάτρα

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών.
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής. 
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς. 

Comments are Closed

© 2019: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101