ΣΥΡΟΣ

3 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
29/08 31/08

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΥΡΟΣ  

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην πλατεία Τριών Συμμάχων (στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 03:30 το πρωί  αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά, άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο που θα μας φέρει σε 3,5 ώρες περίπου στην Σύρο. Θα μεταβούμε σε παραλία όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και γεύμα. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απογευματινή ξενάγηση στην Ερμούπολη  (πρωτεύουσα της Σύρου)  το εμπορικό και διοικητικό κέντρο των Κυκλάδων. Είναι μια αρχοντική πόλη που θα σας εντυπωσιάσει από τη πρώτη στιγμή. Αρκετά μνημειακά αρχιτεκτονικά κτίσματα στέκονται και καμαρώνουν περίφανα στην Ερμούπολη. Καλλιμάρμαρα, δημόσια κτίρια, αρχοντικά με ολομάρμαρες προσόψεις και πλούσιο αρχιτεκτονικό διάκοσμο είναι θαυμαστά αριστουργήματα τέχνης και ομορφιάς. Θα δούμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, την πλατεία Μιαούλη με τους φοίνικες, το Δημαρχείο – το επιβλητικό τριώροφο κτίριο, έργο του γερμανού αρχιτέκτονα ΈρνστΤσίλερ – το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων που χαρακτηρίζεται ως μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνου στην αρχική της μορφή και τέλος τη συνοικία Βαπόρια με το γνήσιο νεοκλασικό χαρακτήρα και τα θαυμάσια αρχοντικά που μαρτυρούν την παλιά δόξα του νησιού.

2η ΗΜΕΡΑ: ΣΥΡΟΣ

Στην περιήγηση μας στην Σύρο θα γνωρίσουμε το κεντρικό και νότιο τμήμα του νησιού. Θα επισκεφθούμε την Άνω Σύρο που διατηρεί ανόθευτο το μεσαιωνικό της χρώμα. Τα κάτασπρα σπίτια, χτισμένα κλιμακωτά στο λόφο του Σαν Τζώρτζη με την ομώνυμη καθολική εκκλησία στην κορυφή, τα αμέτρητα σκαλοπάτια, και τα γραφικά στενάκια είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα του οικισμού. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας όπου θα δούμε τη Βάρη, τον Μέγα Γιαλό με τη γαλαζοπράσινη θάλασσα και τους μικρούς όρμους, την Ποσειδωνία ή Ντελαγκράσια, μέσα στους κήπους και στα πεύκα να διατηρεί την αρχοντιά που δημιούργησε η πρώτη γνήσια Ελληνική αστική τάξη της Ερμούπολης τον 19ο αιώνα. Δείγματα της είναι οι νεοκλασικές επαύλεις με μεγάλους κήπους που προσδίδουν στη συνοικία την αριστοκρατική φινέτσα για την οποία φημίζεται. Ακολουθούν οι δύο παραθεριστικοί οικισμοί με αμμουδερές παραλίες, ο Φοίνικας και ο Γαλησσάς. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα και το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Το βραδάκι ελεύθερο στην Ερμούπολη.

3η ΗΜΕΡΑ: ΣΥΡΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΤΡΑ   

Το πρωί ελεύθερο στη διάθεση σας και το μεσημέρι θα επιβιβασθούμε στο πλοίο που θα μας φέρει στον Πειραιά. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά και άμεση αναχώρηση για την Πάτρα με ενδιάμεση στάση. Άφιξη στη Πάτρα το βράδυ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΩΣ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΚΑΤΑ  ΑΤΟΜΟ:

Τιμή σε δίκλινο Τιμή σε τρίκλινο Τιμή σε μονόκλινο
185 € 180 € 225 €

*Έκπτωση 10 € το άτομο για δηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 25 ημέρες πριν την αναχώρηση

**ΕΙΔΙΚΕΣ  ΤΙΜΕΣ  ΓΙΑ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Διαμονή σε ξενοδοχείο AZOLIMNOS BAY με πρωινό σε μπουφέ
 • Εισιτήρια πλοίου: Πειραιάς – Σύρος – Πειραιάς
 • Μεταφορές / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα (το πούλμαν θα μεταβεί στη Σύρο)
 • Αρχηγός – συνοδός

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 80 €, εξόφληση έως 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 • Δεν περιλαμβάνονται: Ο φόρος διαμονής, είσοδοι σε μουσεία, οτιδήποτε αναγράφεται ως προαιρετικό ή οτιδήποτε ρητά δεν αναγράφεται
 • To πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς να γίνει καμία παράλειψη

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών.
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής. 
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς. 

Comments are Closed

© 2019: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101