ΣΚΟΠΕΛΟΣ (ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ) – ΒΟΛΟΣ

4 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
02/09 05/09

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ – ΒΟΛΟΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων (στο κάτω μέρος στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 08:00 αναχωρούμε με ενδιάμεση στάση για τα Καλά Νερά, μια από τις ωραιότερες παραλίες του Παγασητικού κόλπου. Πανέμορφο παραλιακό θέρετρο, πλούσιο σε βλάστηση όπου τα πλατάνια, οι λεύκες και οι ευκάλυπτοι φθάνουν μέχρι τη θάλασσα. Ελεύθερος χρόνος να απολαύσετε το μπάνιο σας και στη συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στο Βόλο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Το απόγευμα ελεύθερο στη παραλιακή πεζοδρομημένη ζώνη της πόλης του Βόλου.  

2η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΛΟΣ – ΣΚΟΠΕΛΟΣ

Νωρίς το πρωί μεταφορά στο λιμάνι του Βόλου όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοίο που θα μας φέρει σε 3,5 ώρες στην Σκόπελο. Είναι κατά πολλούς το ομορφότερο νησί των Σποράδων. Η πρωτεύουσα του νησιού, η Χώρα, έχει διατηρήσει αλώβητη την εικόνα του εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η αρχιτεκτονική και η διάταξη του οικισμού με τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τα παραδοσιακά σπίτια, το Κάστρο, τα αρχοντικά με το αιγαιοπελαγίτικο χρώμα, η παραλιακή με τα πλατάνια και τις μουριές, ο μώλος στην άκρη του λιμανιού με την Παναγίτσα σκαρφαλωμένη πάνω στον βράχο συνθέτουν μια μοναδική εικόνα. Στην περιήγηση μας στην Σκόπελο με το πούλμαν θα θαυμάσουμε το καταπράσινο τοπίο, τα σμαραγδένια νερά στις ακτές του, την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, τις φυσικές ομορφιές….. Θα δούμε τους παραλιακούς οικισμούς: Στάφυλος, Αγνώντας, Πάνορμος, Κλήμα και Λουτράκι. Ελεύθερος χρόνος το μεσημέρι για μπάνιο και γεύμα σε επιλεγμένη παραλία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Το βράδυ ελεύθερο στη Χώρα.

3η ΗΜΕΡΑ: ΣΚΟΠΕΛΟΣ (ΑΛΟΝΗΣΣΟΣ) 

Ημέρα ελεύθερη στη διάθεση σας. Σας προτείνουμε ημερήσια προαιρετική κρουαζιέρα στην Αλόννησο. Πρώτη μας στάση είναι το Πατητήρι, το λιμάνι της Αλοννήσου, όπου θα παραμείνουμε 2 ώρες. Εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε το Μουσείο της Αλοννήσου και το Κέντρο Προστασίας για τη Μεσογειακή Φώκια. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε με το λεωφορείο της γραμμής την Παλαιά Χώρα του νησιού. Πρόκειται για έναν αμφιθεατρικό παραδοσιακό οικισμό που έχει διατηρηθεί αναλλοίωτος στον χρόνο. Επόμενη στάση της κρουαζιέρας είναι η παραλία του Αγίου Δημητρίου, μια από τις πιο όμορφες και οργανωμένες παραλίες του νησιού. Παραμονή 2 ωρών και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη παραλία στον Λεφτό Γυαλό όπου θα παραμείνουμε και εδώ για 2 ώρες. Πρόκειται για μια υπέροχη παραλία με ψαροταβέρνες και εστιατόρια με σπιτικό αλοννησιώτικο φαγητό. Συνεχίζουμε για το θαλάσσιο Πάρκο των Σποράδων και τα υπόλοιπα ερημονήσια: Περιστέρα, Δ’υο Αδέρφια, Σκάντζουρα, Άγιος Γεώργιος και άλλα μικρότερα όπου στις ακτές και τα απόκρημνα βράχια φωλιάζουν σπάνια θαλασσοπούλια. Συνήθως στη διαδρομή συναντούμε δελφίνια. Κατά τη διάρκεια του πλου γίνονται σύντομες στάσεις για ξενάγηση και φωτογραφίες από το σκάφος στα παραλιακά χωριά της Αλοννήσου και τις θαλάσσιες σπηλιές. Επιστροφή στη Σκόπελο το απόγευμα.  

4η ΗΜΕΡΑ: ΣΚΟΠΕΛΟΣ – ΒΟΛΟΣ – ΠΑΤΡΑ

Το πρωί ελεύθερο στην διάθεση σας και στη συνέχεια θα επιβιβασθούμε στο πλοίο που θα μας φέρει στο Βόλο. Στην συνέχεια αναχώρηση  για την Πάτρα, άφιξη στην Πάτρα το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

Σε δίκλινο  δωμάτιο Σε τρίκλινο δωμάτιο Σε Μονόκλινο δωμάτιο
250 € 235 € 310 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Διαμονή σε ξενοδοχείο στο Βόλο με πρωινό σε μπουφέ (1 διανυκτέρευση)
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο στη Σκόπελο με πρωινό σε μπουφέ (2 διανυκτερεύσεις)
 • Εισιτήρια πλοίου Βόλος – Σκόπελος – Βόλος σε οικονομική θέση
 • Μεταφορά / περιηγήσεις / εκδρομές με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 80 €, εξόφληση έως 4 ημέρες πριν την αναχώρηση
 • Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται: ο φόρος διαμονής, η προαιρετική κρουαζιέρα στην Αλόννησο, οι είσοδοι σε μουσεία / επισκεπτόμενους χώρους,οτιδήποτε αναγράφεται ως προαιρετικό ή οτιδήποτε ρητά δεν αναγράφεται
 • To πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς να γίνει καμία παράλειψη

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών.
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής. 
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς. 
(Next Post) »


Comments are Closed

© 2019: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101