ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΑΚΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΒΟΛΟΣ

4 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 01/08/19 – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 04/08/19

1η ημέρα: ΠΑΤΡΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην πλατεία Τριών Συμμάχων (στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 07:00 το πρωί αναχώρηση μέσω Ιόνιας και Εγνατίας Οδού τη Θεσσαλονίκη, άφιξη το μεσημέρι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος ο υπόλοιπος χρόνος σας στην μαγική ‘Νύφη του Βορρά’ με πολλές επιλογές για την διασκέδαση σας… Ταβέρνες, καφετέριες, μουσικές σκηνές, κέντρα διασκεδάσεων για όλα τα γούστα, απαρτίζουν μεταξύ μιας πληθώρας επιλογών… Για τις αγορές σας μπορείτε να επισκεφθείτε το νεόκτιστο ONE MALL με τα 60 brand names.

2η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ / ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ)

Στην σημερινή μας περιήγηση θα γνωρίσουμε το ‘πρώτο πόδι΄της Χαλκιδικής, την χερσόνησο της Κασσάνδρας. Είναι ένας παραδεισένιος κόσμος με ατελείωτες αμμουδιές και πευκόφυτες εκτάσεις που φτάνουν ως την γαλοζοπράσινη θάλασσα. Η πυκνή βλάστηση και τα διαφανή νερά είναι το χαρακτηριστικό της περιοχής. Θα δούμε γραφικά χωριά και τουριστικά θέρετρα κατά μήκος της παραθαλάσσιας διαδρομής μας: Καλλιθέα, Κρυοπηγή, Πευκοχώρι, Αγία Παρασκευή, Σκιώνη, Σίβηρη. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα σε επιλεγμένη παραλία και θα επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα.

3η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΑΚΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ)

Ημερήσια εκδρομή στην Πιερία. Θα δούμε τη παραλιακή ζώνη του Νέου Παντελεήμονα / Πλαταμώνα όπου μια διαφορετική τουριστική επένδυση έχει κάνει την εμφάνισή της, «παντρεύοντας» αρμονικά την ιστορία ενός αιώνα με το σήμερα. Ο χώρος της γνωστής στους ντόπιους εγκαταλελειμμένης γαλαρίας του τρένου, που χρονολογείται από το 1915 και αποτελεί ουσιαστικά το ανοιχτό βόρειο τμήμα της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής, σε συνέχεια του τούνελ της σήραγγας του Πλαταμώνα, έχει μετατραπεί σε έναν εξαιρετικής αισθητικής χώρο αναψυχής (αναψυκτήριο-καφέ), την Gallaria. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο. Συνεχίζουμε για τον Παλαιό Παντελεήμων. Πανέμορφος, αναπαλαιωμένος, παραδοσιακός οικισμός στις πλαγιές του Κάτω Ολύμπου, σε υψόμετρο 700 μ. με μοναδική θέα προς τον Θερμαϊκό κόλπο και τις ακτές της Νότιας Πιερίας. Διατηρεί ομοιόμορφη αρχιτεκτονική στα κτίσματα του και τον διαφοροποιεί από τους άλλους οικισμούς. Στην κεντρική πλακόστρωτη πλατεία με τα αιωνόβια πλατάνια της, δεσπόζει η παλιά εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, το παλιό σχολείο που έχει αναπαλαιωθεί και παραδοσιακές ταβέρνες. Τέλος θα επισκεφθούμε την Παραλία Κατερίνης με την έντονη τουριστική κίνηση και θα επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα.

4η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΒΟΛΟΣ – ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ – ΠΑΤΡΑ

Αποχαιρετάμε σήμερα τη Θεσσαλονίκη και αναχωρούμε για τον Βόλο. . Ελεύθερος χρόνος να περπατήσετε στην παραλία της πόλης και το μεσημέρι θα επισκεφθούμε τα Καλά Νερά, μια από τις ωραιότερες παραλίες του Παγασητικού κόλπου. Πανέμορφο παραλιακό θέρετρο, πλούσιο σε βλάστηση όπου τα πλατάνια, οι λεύκες και οι ευκάλυπτοι φθάνουν μέχρι τη θάλασσα. Ελεύθερος χρόνος να απολαύσετε το μπάνιο σας και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Πάτρα, άφιξη στη Πάτρα το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ:

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
I.D IMPERIAL 4* 200 € 185 € 260 €
THE MET HOTEL 5* 265 € 250 € 395 €

Έκπτωση 10 € το άτομο για δηλώσεις συμμετοχής έως 13/7

ΕΙΔΙΚΕΣ  ΤΙΜΕΣ  ΓΙΑ  ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Διαμονή σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη (αναγράφονται στο πίνακα) με πρωινό σε μπουφέ
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης 80 €. Εξόφληση έως 26/7
 • Δεν περιλαμβάνονται: Ο φόρος διαμονής, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, τα ποτά / αναψυκτικά οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται.
 • To πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς να γίνει καμία παράλειψη

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών.
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής. 
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς. 

Comments are Closed

© 2019: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101