Πρωτομαγιά: ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΓΥΘΕΙΟ

2 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:  30/04  – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:  01/05

1η ΗΜΕΡΑ (Τρίτη 30/04): ΠΑΤΡΑ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΓΥΘΕΙΟ  

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων και στις 07:30 αναχώρηση μέσω Κορίνθου – Τριπόλεως – Σπάρτης για τον Μυστρά. Συνδεδεμένος άρρηκτα με την ιστορία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, αφού εδώ στέφθηκε το 1448 o τελευταίος αυτοκράτορας του Βυζαντίου Κωνσταντίνος ΙΑ΄ Παλαιολόγος. Πρόκειται για ένα μοναδικό σύνολο από μνημεία φράγκικα, βυζαντινά και οθωμανικά, που διηγούνται με τη δική τους γλώσσα την ιστορία του Μυστρά. Ο αρχαιολογικός χώρος, χωρίζεται σε τρία βασικά πολεοδομικά επίπεδα: το οχυρωμένο κάστρο που βρίσκεται στην κορυφή, ενώ ακολουθούν η Πάνω και η Κάτω Χώρα. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για το Γύθειο. Άφιξη στη παραλία Βαθύ Γυθείου και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο στο Γύθειο, το τουριστικό θέρετρο, με άρωμα παραδοσιακό, αλλά και σύγχρονη χροιά, αποτελεί τη μεγαλύτερη και μια από τις ομορφότερες πόλεις της Μάνης. Με φόντο τη θάλασσα μπροστά και το λόφο με τα παλιά, διώροφα και τριώροφα νεοκλασικά του σπίτια πίσω, στην προκυμαία του Γυθείου θα ξεχαστείτε βολτάροντας και δοκιμάζοντας γεύσεις στις ταβέρνες και τα ουζερί του και πίνοντας καφέ ή ποτό στα καφέ-μπαρ που εκτείνονται κατά μήκος όλου του δρόμου.

2η ΗΜΕΡΑ (Τετάρτη 01/05): ΓΥΘΕΙΟ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΠΑΤΡΑ

Το πρωί θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε την Μονεμβασιά. Mέσα στα μεσαιωνικά τείχη της Μονεμβασιάς βρίσκεται μια από τις πιο καλοδιατηρημένες και ζωντανές καστροπολιτείες στην Ελλάδα. Δεκάδες εκκλησίες, αρχοντικά πλούσιων εμπόρων, κρήνες και καλντερίμια διατηρούνται σε πολύ καλή κατάσταση, διαφυλάσσοντας ατόφια την ατμόσφαιρα αυτού του οικισμού, που από τα βυζαντινά χρόνια μέχρι το 19ο αιώνα διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ιστορία της ευρύτερης περιοχής. Ελεύθερος χρόνος να περιηγηθείτε και να απολαύσετε την ρομαντική ατμόσφαιρα. Το μεσημέρι αναχώρηση για τη Πάτρα με ενδιάμεσες στάσεις

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΚΑΤΑ  ΑΤΟΜΟ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
67 € 65 € 77 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Διαμονή στο ξενοδοχείο BELLE HELENE 3* Superior με πρωινό σε μπουφέ
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής και ότι ρητά δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα.
 • To πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς να γίνει καμία παράλειψη
 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 30 €, εξόφληση έως 3 ημέρες πριν την αναχώρηση

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών.
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεστε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής. 
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.

Comments are Closed

© 2019: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101