ΠΗΛΙΟ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – ΑΡΑΧΩΒΑ

2 ΗΜΕΡΕΣ – ΑΓΙΟΥ  ΑΝΔΡΕΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
30/11 01/12

1η ΗΜΕΡΑ (Σάββατο 30/11): ΠΑΤΡΑ – ΒΟΛΟΣ – ΠΗΛΙΟ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων (στο κάτω μέρος στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 07:00 αναχωρούμε με ενδιάμεση στάση για τον Βόλο. Ελεύθερος χρόνος να περπατήσετε στην παραλία της πόλης και να δοκιμάσετε τις γεύσεις σε ένα από τα φημισμένα τσιπουράδικα της πόλης. Στην συνέχεια θα ανηφορίσουμε για το Πήλιο για να επισκεφθούμε τα Χάνια μέσα σε πυκνό δάσος από οξιές και έλατα σε υψόμετρο 1.200 μ. Είναι το πέρασμα από το Δυτικό στο Ανατολικό Πήλιο και εδώ βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για την Πορταριά, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το υπέροχο φυσικό της τοπίο, η πλούσια βλάστηση, οι πηγές, τα παραδοσιακά αρχοντικά και τα γραφικά καλντερίμια συνθέτουν ένα γοητευτικό τοπίο. Τα παραδοσιακά αρχοντικά που δεσπόζουν στον οικισμό μαρτυρούν την ιστορία του δημιουργώντας εικόνες μαγευτικής ομορφιάς και αποπνέοντας τον αέρα πολυτέλειας και αρχοντιάς που επικρατούσε από τα παλιά χρόνια.

2η ΗΜΕΡΑ (Κυριακή 1/12): ΠΗΛΙΟ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – ΑΡΑΧΩΒΑ – ΠΑΤΡΑ 

Πρωινό και επίσκεψη στη γειτονική Μακρυνίτσα. Είναι κτισμένη κλιμακωτά στην πλαγιά του βουνού και έχει χαρακτηριστεί ως το «μπαλκόνι του Πηλίου» τόσο για την εξαιρετική θέα όσο και για την μοναδική αρχιτεκτονική της φυσιογνωμία. Έχει χαρακτηριστεί διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός απολύτου προστασίας. Ιδιαιτερότητά της είναι ότι διατήρησε το χρώμα της στο πέρασμα του χρόνου με χαρακτηριστικό της, το πλήθος αρχοντικών, τα παραδοσιακά πετρόχτιστα σπίτια και τα γραφικά πλακόστρωτα καλντερίμια της. Στη συνέχεια αναχώρηση μέσω Λαμίας – Γραβιάς. Θα ακολουθήσουμε μια θαυμάσια διαδρομή μέσω του Παρνασσού (Επτάλοφος – Λιβάδι) για την Αράχωβα. Ορεινή γραφική κωμόπολη στις νότιες πλαγιές του Παρνασσού όπου η αλματώδη τουριστική της ανάπτυξη την έχει καθιερώσει ως η πρωτεύουσα των χειμερινών σπορ. Ελεύθερος χρόνος και το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Πάτρα, άφιξη στην Πάτρα το βράδυ. 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ:

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
 80 € 75 € 100 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Διαμονή σε παραδοσιακό ξενοδοχείο στην Πορταριά Πηλίου με πρωινό
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης 40 €. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει έως 25/11
 • Δεν περιλαμβάνονται: Ο φόρος διαμονής και ότι ρητά δεν αναφέρεται.
 • Σε περίπτωση που η πρόσβαση σε κάποιο σημείο του προγράμματος είναι αδύνατη, γίνεται αλλαγή επίσκεψης με κάποιο άλλο μέρος.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής. 
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς. 

Comments are Closed

© 2019: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101