ΠΗΛΙΟ – ΒΟΛΟΣ – ΑΡΑΧΩΒΑ

3  ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

    30/11               02/12

ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

 

1η ΗΜΕΡΑ (Παρασκευή ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 30/11): ΠΑΤΡΑ – ΒΟΛΟΣ – ΠΗΛΙΟ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων (στο κάτω μέρος στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 07:30 αναχωρούμε με ενδιάμεση στάση για τον Βόλο. Ελεύθερος χρόνος να περπατήσετε στην παραλία της πόλης και να δοκιμάσετε τις γεύσεις σε ένα από τα φημισμένα τσιπουράδικα της πόλης. Στην συνέχεια θα ανηφορίσουμε για το Πήλιο με προορισμό την Πορταριά, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το υπέροχο φυσικό της τοπίο, η πλούσια βλάστηση, οι πηγές, τα παραδοσιακά αρχοντικά και τα γραφικά καλντερίμια συνθέτουν ένα γοητευτικό τοπίο. Τα παραδοσιακά αρχοντικά που δεσπόζουν στον οικισμό μαρτυρούν την ιστορία του δημιουργώντας εικόνες μαγευτικής ομορφιάς και αποπνέοντας τον αέρα πολυτέλειας και αρχοντιάς που επικρατούσε από τα παλιά χρόνια.

 

2η ΗΜΕΡΑ (Σάββατο 01/12): ΠΗΛΙΟ

Ημερήσια περιήγηση στο Πήλιο. Θα επισκεφθούμε τα Χάνια μέσα σε πυκνό δάσος από οξιές και έλατα σε υψόμετρο 1.200 μ. Είναι το πέρασμα από το Δυτικό στο Ανατολικό Πήλιο και εδώ βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για την αρχοντική Τσαγκαράδα. Εκτείνεται πάνω σε τρεις μεγάλες ράχες που καλύπτονται από καστανιές και πλατάνια και έχει πανοραμική θέα προς το Αιγαίο. Τα γραφικά μονοπάτια και λιθόστρωτα καλντερίμια προσφέρουν στον επισκέπτη άσκηση, αίσθημα εξερεύνησης και ανακάλυψης. Επόμενος σταθμός μας είναι η Μακρυνίτσα. Είναι κτισμένη κλιμακωτά στην πλαγιά του βουνού και έχει χαρακτηριστεί ως το «μπαλκόνι του Πηλίου» τόσο για την εξαιρετική θέα όσο και για την μοναδική αρχιτεκτονική της φυσιογνωμία. Έχει χαρακτηριστεί διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός απολύτου προστασίας. Ιδιαιτερότητά της είναι ότι διατήρησε το χρώμα της στο πέρασμα του χρόνου με χαρακτηριστικό της, το πλήθος αρχοντικών, τα παραδοσιακά πετρόχτιστα σπίτια και τα γραφικά πλακόστρωτα καλντερίμια της.

Επιστροφή στην Πορταριά το απόγευμα.

 

3η ΗΜΕΡΑ (Κυριακή 02/12): ΠΗΛΙΟ – ΑΡΑΧΩΒΑ – ΠΑΤΡΑ  

Αποχαιρετάμε σήμερα το Πήλιο και αναχωρούμε για τη κοσμοπολίτικη Αράχωβα. Ορεινή γραφική κωμόπολη στις νότιες πλαγιές του Παρνασσού όπου η αλματώδη τουριστική της ανάπτυξη την έχει καθιερώσει ως η πρωτεύουσα των χειμερινών σπορ. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Πάτρα, άφιξη στην Πάτρα το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

  Σε δίκλινο 

δωμάτιο

Σε τρίκλινο δωμάτιο Σε Μονόκλινο δωμάτιο
Για κρατήσεις που θα γίνουν έως 29/10 με προκαταβολή 125 € 120 € 175 €
Για κρατήσεις που θα γίνουν από τις 30/10 135 € 130 € 185 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Διαμονή σε παραδοσιακό ξενοδοχείο στην Πορταριά Πηλίου με πρωινό
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης 70 €. Εξόφληση έως 26/11
 • Δεν περιλαμβάνονται είσοδοι σε μουσεία, επισκεπτόμενους χώρους, ποτά στα προσφερόμενα δείπνα, οτιδήποτε αναγράφεται ως προαιρετικό ή οτιδήποτε ρητά δεν αναγράφεται
 • To πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί η σειρά των επισκέψεων ή να ακυρωθεί κάποια επίσκεψη σε περίπτωση που υπάρξουν δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
 • ***Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και ανέρχεται σε:  1,5 € σε ξενοδοχεία 3*, 3 € σε ξενοδοχεία 4* και 4 € σε ξενοδοχεία 5*
  Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών. Στα τρίκλινα δωμάτια στα ξενοδοχεία, το 3ο κρεβάτι είναι πρόσθετο.
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής.
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.

Comments are Closed

© 2018: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101