ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ

2 ΗΜΕΡΕΣ – ΑΓΙΟΥ  ΑΝΔΡΕΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
30/11 01/12

1η ΗΜΕΡΑ (Σάββατο 30/11): ΠΑΤΡΑ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ / ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ  

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων (στο κάτω μέρος στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 07:00 αναχωρούμε μέσω Ιονίας και Εγνατίας Οδού για τον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο. Άφιξη το μεσημέρι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. . Ο παραδοσιακός διατηρητέος οικισμός του Παλαιού Αγίου Αθανασίου είναι χτισμένος σε υψόμετρο 1.200 μέτρων στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν ή όρους Βόρας όπως ονομάζεται. Τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια αποτελούν δείγμα της παραδοσιακής τοπικής Μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής, κτισμένα από πελεκητή πέτρα. Σήμερα είναι το πιο δημοφιλές χειμερινό τουριστικό θέρετρο της Βόρειας Ελλάδας με ξενώνες, αναπαλαιωμένες κατοικίες, γραφικά μαγαζάκια, ταβερνάκια και cafe. Ελεύθερος ο υπόλοιπος χρόνος σας.

2η ΗΜΕΡΑ (Κυριακή 1/12): ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΑΤΡΑ   

Το πρωί θα αναχωρήσουμε για το Νυμφαίο. Πρόκειται για έναν από τους πιο αυθεντικούς παραδοσιακούς οικισμούς της Ελλάδας χτισμένος σε υψόμετρο 1.346 μ. Όλα τα αρχοντικά του χωριού έχουν αναστηλωθεί, και έχουν χτιστεί πολλά καινούργια διατηρώντας το ύφος με το οποίο ξεχωρίζει το Νυμφαίο. Ελεύθερος χρόνος να περιηγηθείτε στον οικισμό και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Καστοριά. Είναι πιο γραφική πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, χτισμένη σε μια μικρή χερσόνησο στη δυτική όχθη της λίμνης Ορεστιάδας. Χαρακτηριστικό της πόλης είναι οι 70 Βυζαντινές εκκλησίες, και τα εντυπωσιακά αρχοντικά στη περιοχή Ντολτσό. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Πάτρα, άφιξη στην Πάτρα το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ:

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
 80 € 75 € 100 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Διαμονή σε παραδοσιακό ξενοδοχείο στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο με πρωινό
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης 40 €. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει έως 25/11
 • Δεν περιλαμβάνονται: Ο φόρος διαμονής και ότι ρητά δεν αναφέρεται.
 • Σε περίπτωση που η πρόσβαση σε κάποιο σημείο του προγράμματος είναι αδύνατη, γίνεται αλλαγή επίσκεψης με κάποιο άλλο μέρος.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής. 
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς. 

Comments are Closed

© 2019: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101