Πάσχα στον ΟΛΥΜΠΟ

ΒΟΛΟΣ – ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ –  ΔΙΟΝ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ –  ΜΟΝΗ ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ        

4 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/04/19 – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 29/04/19

1η ΗΜΕΡΑ (Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/04): ΠΑΤΡΑ – ΒΟΛΟΣ – ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων (στο κάτω μέρος στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 07:00 αναχωρούμε για Ρίο – Αντίρριο – Λαμία – Βόλος. Ελεύθερος χρόνος να περπατήσετε στην παραλία της πόλης και να δοκιμάσετε τις γεύσεις σε ένα από τα φημισμένα τσιπουράδικα της πόλης. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Παραλία Λεπτοκαρυάς. Άφιξη το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Παρακολούθηση του Επιταφίου και στη συνέχεια δείπνο σε μπουφέ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. 

2η ΗΜΕΡΑ (Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/04): ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ  (Μ. ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ – ΔΙΟΝ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ)

Στην περιήγηση μας στη περιοχή του Ολύμπου θα επισκεφθούμε το Δίον, γνωστό σε όλο τον κόσμο από τις ανασκαφές των αρχαιολόγων όπου έφεραν στο φως μια πολύ σπουδαία μακεδονική πόλη. Οι αρχαίοι βασιλιάδες της Μακεδονίας είχαν διαλέξει το Δίον για την θερινή τους κατοικία και εκεί δημιούργησαν έναν οικισμό στα ερείπια του οποίου είναι εμφανή τα στοιχεία του αρχαίου Μακεδονικού Πολιτισμού. Θα δούμε τα ευρήματα των ανασκαφών στο αρχαιολογικό μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Νέα Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή του Αγίου Διονυσίου (Λιτοχώρου) του εν Ολύμπω, τη σημαντικότερη Μονή στο νομό Πιερίας. Το μεσημέρι ελεύθερος χρόνος στο Λιτόχωρο για γεύμα και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα. Το βράδυ θα παρακολούθηση της Ανάστασης σε κοντινή εκκλησία και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για το παραδοσιακό Αναστάσιμο Δείπνο.

3η ΗΜΕΡΑ (ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 28/04): ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ  (ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ)

Χρόνια πολλά…  Το πρωί ελεύθερο στην διάθεση σας… Απολαύστε το πρωινό σας, περπατήστε στην Παραλία της Λεπτοκαρυάς. Σε διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου θα προσφερθούν ουζομεζέδες συνοδεία μουσικής και παραδοσιακών χορών. Στην συνέχεια θα απολαύσουμε το εορταστικό Πασχαλινό γεύμα με μουσική και παραδοσιακούς χορούς από χορευτικό συγκρότημα. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε 

Τον Παλαιό Παντελεήμων. Πανέμορφος, αναπαλαιωμένος, παραδοσιακός οικισμός στις πλαγιές του Κάτω Ολύμπου, σε υψόμετρο 700 μ. με μοναδική θέα προς τον Θερμαϊκό κόλπο και τις ακτές της Νότιας Πιερίας. Διατηρεί ομοιόμορφη αρχιτεκτονική στα κτίσματα του και τον διαφοροποιεί από τους άλλους οικισμούς. Στην κεντρική πλακόστρωτη πλατεία με τα αιωνόβια πλατάνια της, δεσπόζει η παλιά εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, το παλιό σχολείο που έχει αναπαλαιωθεί και παραδοσιακές ταβέρνες. Ελεύθερος χρόνος να περιηγηθείτε στον οικισμό και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.  

4η ΗΜΕΡΑ (ΔΕΥΤΕΡΑ 29/04): ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΤΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τα Μετέωρα. Η εντυπωσιακή ομορφιά των πανύψηλων βράχων και των μοναστηριών, ζωντανή απόδειξη της πνευματικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, καθιστούν τα Μετέωρα μοναδικό φαινόμενο και πνευματικό κέντρο παγκόσμιας σπουδαιότητας. Θα επισκεφθούμε τη μεγαλύτερη Μονή, τη Μονή Βαρλαάμ. Στη διαδρομή μας με το πούλμαν θα δούμε (εξωτερικά) το Μεγάλο Μετέωρο (Μονή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος όπως επίσημα ονομάζεται) τη Μονή Ρουσάνου, τη Μονή της Αγίας Τριάδος και του Μονή του Αγίου Νικολάου. Το μεσημέρι ελεύθερος χρόνος για γεύμα στο Καστράκι Μετεώρων και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε μέσω της Εγνατίας Οδού για τα Ιωάννινα. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης και το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη Πάτρα, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΚΑΤΑ  ΑΤΟΜΟ

Τιμή σε δίκλινο Τιμή σε τρίκλινο Τιμή σε μονόκλινο
225 € 215 € 310 €

*ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

Έκπτωση 10 € το άτομο για δηλώσεις συμμετοχής έως 27/03 !!!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Διαμονή στο ξενοδοχείο ΒΟΜΟ OLYMPUS GRAND RESORT 4* στη Λεπτοκαρυά με πρωινό σε μπουφέ
 • Δείπνο την Μ. Παρασκευή
 • Αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο
 • Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα τη Κυριακή του Πάσχα με μουσική και χορευτικό συγκρότημα 
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης 100 €. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει έως 19/04
 • Δεν περιλαμβάνονται: Ο φόρος διαμονής: 3 € ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, τα ποτά / αναψυκτικά οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται.
 • To πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς να γίνει καμία παράλειψη

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών.
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής. 
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς. 

Comments are Closed

© 2019: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101