Πάσχα στην ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

4 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/04/19 – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 29/04/19

1η ΗΜΕΡΑ (M. Παρασκευή 26/04/19: ΠΑΤΡΑ – ΒΕΡΟΙΑ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ  

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην πλατεία Τριών Συμμάχων (στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 07:00 το πρωί αναχώρηση μέσω Ιόνιας και Εγνατίας Οδού για τη Βέροια. Πεζόδρομοι, πετρόχτιστα σοκάκια όπου ελίσσονται ανάμεσα σε χρωματιστά αρχοντικά, βυζαντινές εκκλησίες και το πάρκο της Ελιάς συνθέτουν το πάζλ του κέντρου της Βέροιας. Ελεύθερος χρόνος να γευματίσετε και να περιηγηθείτε στο ιστορικό κέντρο της πόλης με τα στενά λιθόστρωτα σοκάκια της και τα μικρά πέτρινα εκκλησάκια πολλά από τα οποία μετρούν δέκα αιώνες ύπαρξης. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Πευκοχώρι Κασσάνδρα. Άφιξη το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου σε κοντινή εκκλησία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

2η ΗΜΕΡΑ (Μ. Σάββατο 27/04/19): ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ (ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ)

Στην σημερινή μας περιήγηση θα γνωρίσουμε το ‘πρώτο πόδι΄της Χαλκιδικής, την χερσόνησο της Κασσάνδρας. Είναι ένας παραδεισένιος κόσμος με ατελείωτες αμμουδιές και πευκόφυτες εκτάσεις που φτάνουν ως την γαλοζοπράσινη θάλασσα. Η πυκνή βλάστηση και τα διαφανή νερά είναι το χαρακτηριστικό της περιοχής. Θα δούμε γραφικά χωριά και τουριστικά θέρετρα κατά μήκος της παραθαλάσσιας διαδρομής μας: Αγία Παρασκευή, Σκιώνη, Σίβηρη, Καλλιθέα Κρυοπηγή. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο.

Το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης και επιστροφή στο ξενοδοχείο για το παραδοσιακό Αναστάσιμο Δείπνο.

3η ΗΜΕΡΑ (Κυριακή του Πάσχα 28/04/19): ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Χρόνια πολλά… Το πρωί ελεύθερο στην διάθεση σας, να περπατήσετε στον παραλιακό πεζόδρομο του οικισμού. Στην συνέχεια θα προσφερθούν διάφοροι μεζέδες με ούζο. Το μεσημέρι θα απολαύσουμε το παραδοσιακό εορταστικό Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την Άφυτο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Είναι ένα παραδοσιακό χωριό με καταπληκτική θέα στον Τορωναίο κόλπο καθώς το χωριό είναι χτισμένο σε ύψωμα πάνω από την ακτή. Τα περισσότερα σπίτια είναι χτισμένα από πέτρα με μια εξαίρετη αρχιτεκτονική. Μικρές πλατείες, λιθόστρωτα δρομάκια και παραδοσιακές ταβέρνες δημιουργούν μια όμορφη εικόνα απόλυτα εναρμονισμένη με το φυσικό τοπίο. Ο επισκέπτης έχει επίσης την ευκαιρία να θαυμάσει την μοναδικής αρχιτεκτονικής εκκλησία του Αγ. Δημητρίου που χτίστηκε το 1859 και βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωριού, αρχοντικά σπίτια αλλά και διάσημα γλυπτά του Βασίλη Παυλή. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο.

4η ΗΜΕΡΑ (Δευτέρα 29/04/17): ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ  – ΠΑΤΡΑ

Αποχαιρετάμε σήμερα την Χαλκιδική και αναχωρούμε μέσω της Εγνατίας Οδού για την Καστοριά. Άφιξη στη Καστοριά το μεσημέρι. Είναι πιο γραφική πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, χτισμένη σε μια μικρή χερσόνησο στη δυτική όχθη της λίμνης Ορεστιάδας. Χαρακτηριστικό της πόλης είναι οι 70 Βυζαντινές εκκλησίες και τα εντυπωσιακά αρχοντικά στη περιοχή Ντολτσό. Ελεύθερος χρόνος και το απόγευμα υα αναχωρήσουμε για τη Πάτρα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΚΑΤΑ  ΑΤΟΜΟ

Τιμή σε δίκλινο Τιμή σε τρίκλινο Τιμή σε μονόκλινο
225 € 215 € 310 €

*ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

Έκπτωση 10 € το άτομο για δηλώσεις συμμετοχής έως 27/03 !!!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Διαμονή στο ξενοδοχείο ATRIUM 4* στo Πευκοχώρι Κασσάνδρας με πρωινό σε μπουφέ
 • Δείπνο την Μ. Παρασκευή
 • Αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο
 • Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα τη Κυριακή του Πάσχα με μουσική και χορευτικό συγκρότημα 
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης 100 €. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει έως 19/04
 • Δεν περιλαμβάνονται: Ο φόρος διαμονής: 3 € ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, τα ποτά / αναψυκτικά οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται.
 • To πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς να γίνει καμία παράλειψη

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών.
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής. 
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς. 

Comments are Closed

© 2019: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101