Πάσχα στην ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

3 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 27/04/19 – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 29/04/19

1η ΗΜΕΡΑ (Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/04): ΠΑΤΡΑ – ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην πλατεία Τριών Συμμάχων (στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 08:00 το πρωί αναχώρηση για την Κυλλήνη, επιβίβαση στο F/B που θα μας φέρει σε 1 ½ ώρα στον Πόρο Κεφαλονιάς. Θα επισκεφθούμε την Μελισσάνη με το λιμνοσπήλαιο όπου μπορείτε να απολαύσετε μια βαρκάδα στην υπόγεια λίμνη με τα γαλαζοπράσινα νερά. Το μεσημέρι θα καταλήξουμε στην Αγία Ευθυμία. Ελεύθερος χρόνος στην παραλία και στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Σκάλα, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης στο εκκλησάκι του Αγίου Ευφραίμ στο ξενοδοχείο και στην συνέχεια θα απολαύσουμε το Αναστάσιμο Δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

2η ΗΜΕΡΑ (ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ (28/04): ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

Χρόνια πολλά… Απολαύστε το εκλεπτυσμένο περιβάλλον και τις παροχές του ξενοδοχείου. Στην συνέχεια στο χώρο της πισίνας (καιρού επιτρέποντος) θα προσφερθούν διάφοροι μεζέδες με κρασί και ούζο και στη συνέχεια θα απολαύσουμε το παραδοσιακό εορταστικό Πασχαλινό γεύμα με συγκρότημα ελληνικής μουσικής. Το απόγευμα ελεύθερο στην παραλία της Σκάλας. Το βράδυ θα προσφερθεί δείπνο σε μπουφέ (20:00 – 21:30) στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

3η ΗΜΕΡΑ (ΔΕΥΤΕΡΑ 29/04): ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ – ΠΑΤΡΑ

Στην σημερινή μας περιήγηση στην Κεφαλονιά θα επισκεφθούμε την μονή Αγίου Γερασίμου, προστάτη του νησιού. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Οινοποιείο δίπλα στην Μονή, τον ‘Συνεταιρισμό Παραγωγών Ρομπόλας’ όπου θα γίνει ενημέρωση και γευσιγνωσία. Επόμενος σταθμός μας είναι η πρωτεύουσα του νησιού, το Αργοστόλι. Προστατευμένο μέσα σε ένα φυσικό λιμάνι, απλώνεται πανέμορφο σε χαμηλούς λόφους γεμάτους από βλάστηση που φτάνει ως τη θάλασσα. Στην άκρη του κόλπου δίπλα στο Αργοστόλι, υπάρχει η λιμνοθάλασσα του Κούταβου, με την πυκνή βλάστηση και το δάσος από πανύψηλους ευκάλυπτους. Στο ‘Λιθόστρωτο’  που είναι ο πεζόδρομος στην καρδιά της πόλης χτυπάει ο σφυγμός της σύγχρονης αγοράς. Το απόγευμα θα μεταβούμε στον Πόρο όπου θα επιβιβασθούμε στο F/Bγια την Κυλλήνη και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Πάτρα, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΚΑΤΑ  ΑΤΟΜΟ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
215 € 215 € 245 €

*ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

Έκπτωση 10 € το άτομο για δηλώσεις συμμετοχής έως 20/03 !!!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο APOSTOLATA  ISLAND  RESORT 5*με πρωινό σε μπουφέ
 • Αναστάσιμο Δείπνο το Μ. Σάββατο μετά την Ανάσταση
 • Εορταστικό Πασχαλινό Γεύμα την Κυριακή του Πάσχα
 • Δείπνο σε μπουφέ την Κυριακή του Πάσχα (20:00 – 21:30)
 • Εισιτήρια F/B Κυλλήνη – Πόρος Κεφαλονιάς – Κυλλήνη
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Δηλώσεις συμμετοχής έως 01/04 λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων
 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης 80 €. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει έως 19/04
 • Δεν περιλαμβάνονται: o φόρος διαμονής 4 € ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, ποτά στα προσφερόμενα γεύματα / δείπνα, οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται.
 • To πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς να γίνει καμία παράλειψη

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών.
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής. 

Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς


Comments are Closed

© 2019: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101