Πάσχα στην ΖΑΚΥΝΘΟ

3 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 27/04/19 – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 29/04/19

1η ΗΜΕΡΑ (Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/04/19): ΠΑΤΡΑ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων και στις 09:00 το πρωί αναχώρηση για τη Κυλλήνη, άφιξη και επιβίβαση στο F/B που θα μας φέρει στη Ζάκυνθο. Στη πρώτη μας γνωριμία μας με το νησί, αντικρίζουμε την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου – προστάτη του νησιού με το επιβλητικό κωδωνοστάσιο που είναι και το ψηλότερο της πόλης. Περνώντας το παραλιακό δρόμο Στράντα Μαρίνα θα δούμε τις πλατείες του Σολωμού και του Αγίου Μάρκου. Εδώ βρίσκονται η Δημόσια Βιβλιοθήκη, τα κτίρια του Βυζαντινού Μουσείου, του Πνευματικού Κέντρου, το μουσείο του Σολωμού, ο μητροπολιτικός ναός του Αγίου Νικολάου και η εκκλησία του Αγίου Νικολάου όπου εφημέρευσε ο πολιούχος της Ζακύνθου Άγιος Διονύσιος. Το μεσημέρι ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το τουριστικό θέρετρο Τσιλιβί. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα μεταβούμε στη κεντρική πλατεία του Αγίου Μάρκου για να παρακολουθήσουμε την τελετή της Ανάστασης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το παραδοσιακό Αναστάσιμο δείπνο. 

2η ΗΜΕΡΑ (ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 28/04/19): ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Χριστός Ανέστη… Μετά το πρόγευμα μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στη παραλία του Λαγανά και στην συνέχεια στο χώρο της πισίνας θα προσφερθούν διάφοροι μεζέδες με κρασί και ούζο και στη συνέχεια στον χώρο του εστιατορίου, το παραδοσιακό εορταστικό Πασχαλινό γεύμα με πλούσια εδέσματα, με συγκρότημα ελληνικής μουσικής, χορό και διασκέδαση. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την λίμνη Κεριού. Το βράδυ ελεύθερο για βόλτα στο κέντρο της Ζακύνθου.

3η ΗΜΕΡΑ (ΔΕΥΤΕΡΑ 29/04/19): ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΠΑΤΡΑ

Περιήγηση στο βόρειο και δυτικό τμήμα του νησιού. Θα επισκεφθούμε το λόφο Στράνη, όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύσθηκε τον «Ύμνο στην Ελευθερία», το Κάστρο Μπόχαλη, το γραφικό προάστιο σε ύψωμα πάνω από τη πόλη με μαγευτική θέα και την εκκλησία της Χρυσοπηγής. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για την Έξω Χώρα, το παραδοσιακό οικισμό του Αγίου Λέοντα, την εκκλησία της Αγίας Μαύρας και το Μαχαιράδο – από τα πιο παλιά κεφαλοχώρια του νησιού με παραδοσιακό χρώμα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Αναφωνήτριας, όπου μόνασε ο πολιούχος της Ζακύνθου Άγιος Διονύσιος. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και το απόγευμα θα μεταβούμε στη κεντρική πλατεία για τις τελευταίες σας δραστηριότητες και εν συνεχεία θα επιβιβασθούμε στο F/B για τη Κυλλήνη. Άφιξη στη Κυλλήνη και αναχώρηση για Πάτρα όπου θα φθάσουμε το βράδυ.

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΚΑΤΑ  ΑΤΟΜΟ:

Τιμή σε δίκλινο Τιμή σε τρίκλινο Τιμή σε μονόκλινο
185 € 180 € 245 €

*ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

Έκπτωση 10 € το άτομο για δηλώσεις συμμετοχής έως 27/03 !!!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Διαμονή στο ξενοδοχείο MEDITERRANEAN RESORT 5* με πρωινό σε μπουφέ
 • Αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο
 • Προμεσημβρινοί μεζέδες την Κυριακή του Πάσχα
 • Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα τη Κυριακή του Πάσχα
 • Λαμπάδες
 • Εισιτήρια F/B Κυλλήνη – Ζάκυνθος – Κυλλήνη
 • Μεταφορά / περιηγήσεις / εκδρομές με πούλμαν
 • Αρχηγός – συνοδός

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης 80 €. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει έως 19/04
 • Δεν περιλαμβάνονται: o φόρος διαμονής 4 € ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, ποτά στα προσφερόμενα γεύματα / δείπνα, οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται.
 • To πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς να γίνει καμία παράλειψη

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών.
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής. 
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς. 

Comments are Closed

© 2019: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101