ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΣΜΟΚΟΒΟΥ

2  ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 30/11/18 – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 01/12/18

                                                           

1η ΗΜΕΡΑ (Παρασκευή ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 30/11): ΠΑΤΡΑ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ   

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων (στο κάτω μέρος στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 07:00 αναχωρούμε για Ρίο – Αντίρριο – Λαμία – Λίμνη Πλαστήρα. Μια πανέμορφη λίμνη αγκαλιασμένη από κατάφυτα βουνά που καθρεπτίζονται στα νερά της και αρκετοί χείμαρροι με κρυστάλλινα νερά που την τροφοδοτούν. Θα γνωρίσουμε τη δυτική πλευρά της λίμνης όπου θα δούμε το τεχνητό Φράγμα της Λίμνης Λίμνης, το Νεοχώρι, τη Πεζούλα, τα Καλύβια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος ο υπόλοιπος χρόνος σας.

 

2η ΗΜΕΡΑ (Σάββατο 01/12): ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΣΜΟΚΟΒΟΥ – ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ – ΠΑΤΡΑ  

Πρωινή αναχώρηση μέσω μιας θαυμάσιας διαδρομής για τα Λουτρά Σμοκοβου, στον ορεινό όγκο των νοτίων Αγράφων και σε υψόμετρο 400μ. Οι ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών πηγών, (θειούχων – αλκαλικών) ήταν γνωστές από την αρχαιότητα. Σήμερα ένα σύγχρονο spa με πισίνα είναι σε θέση να προσφέρει στους επισκέπτες του χαλάρωση, αναζωογόνηση και ευεξία. Χρόνος ελεύθερος για όποιον επιθυμεί να απολαύσει το ιαματικά λουτρά. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τον Γοργοπόταμο Φθιώτιδος, χτισμένο στους πρόποδες της Οίτης μέσα στο πράσινο. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη Πάτρα, άφιξη το βράδυ.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

ΤΙΜΗ ΣΕ  ΔΙΚΛΙΝΟ ΤΙΜΗ  ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΤΙΜΗ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
75 € 75 € 95 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Διαμονή σε παραδοσιακό ξενοδοχείο στη Λίμνη Πλαστήρα με πρωινό σε μπουφέ
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Δεν περιλαμβάνονται: ο φόρος διαμονής, είσοδοι και ότι ρητά δεν αναγράφεται
 • To πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί η σειρά των επισκέψεων.
 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 40 €. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει έως 3 ημέρες πριν την αναχώρηση

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής.
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.

 


Comments are Closed

© 2018: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101