ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ

2 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
02/11 03/11

1η ΗΜΕΡΑ (Σάββατο 2/11): ΠΑΤΡΑ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ  

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων (στο κάτω μέρος στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 07:00 αναχωρούμε για Ρίο – Αντίρριο – Λαμία – Καρδίτσα και θα ανηφορίσουμε για την περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα. Μια πανέμορφη λίμνη αγκαλιασμένη από κατάφυτα βουνά που καθρεπτίζονται στα νερά της και αρκετοί χείμαρροι με κρυστάλλινα νερά που την τροφοδοτούν. Θα γνωρίσουμε τη δυτική πλευρά της λίμνης (Φράγμα Λίμνης, Νεοχώρι, Καλύβια). Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τα Τρίκαλα. Ελεύθερος χρόνος να περπατήσετε στο πεζόδρομο της πόλης και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Καλαμπάκα. Άφιξη το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η ΗΜΕΡΑ (Δευτέρα 28/10): ΜΕΤΕΩΡΑ – ΠΑΤΡΑ

Η εντυπωσιακή ομορφιά των πανύψηλων βράχων και των μοναστηριών, ζωντανή απόδειξη της πνευματικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, καθιστούν τα Μετέωρα μοναδικό φαινόμενο και πνευματικό κέντρο παγκόσμιας σπουδαιότητας. Στην εμπεριστατωμένη ξενάγηση με επίσημο ξεναγό θα επισκεφθούμε τις Μονές: Βαρλαάμ και  Αγίου Στεφάνου. Η Μονή Βαρλαάμ του 16ου αιώνα είναι γνωστή για το σημαντικό αρχείο που διατηρεί. Το μοναστήρι γνώρισε οικονομική ανάπτυξη και πνευματική άνθηση. Η Μονή του Αγίου Στεφάνου είναι ένα από τα έξι που συνεχίζουν να είναι ενεργά στα Μετέωρα, τα οποία από το 1988 συμπεριλαμβάνονται στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Στη διαδρομή μας με το πούλμαν θα δούμε (εξωτερικά) το Μεγάλο Μετέωρο (Μονή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος όπως επίσημα ονομάζεται) τη Μονή Ρουσάνου, τη Μονή της Αγίας Τριάδος και του Μονή του Αγίου Νικολάου. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη Πάτρα, άφιξη στη Πάτρα το βράδυ.

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ή ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 70 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* στην Καλαμπάκα  με πρωινό σε μπουφέ
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Ξενάγηση στις Μονές των Μετεώρων
 • Αρχηγός – συνοδός

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης 30 €. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει έως 29/10
 • Δεν περιλαμβάνονται: Ο φόρος διαμονής, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, τα ποτά / αναψυκτικά οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται.
 • Σε περίπτωση που η πρόσβαση σε κάποιο σημείο του προγράμματος είναι αδύνατη, γίνεται αλλαγή επίσκεψης με κάποιο άλλο μέρος.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεστε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής. 
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς. 

Comments are Closed

© 2019: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101