ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

4 ΗΜΕΡΕΣ – ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

  13/01                16/01

 

1η ΗΜΕΡΑ (Κυριακή 13/01):  ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων (Όθωνος Αμαλίας) και στις 08:00 αναχώρηση για το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Πτήση για τη Κωνσταντινούπολη. Άφιξη στη Κωνσταντινούπολη, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα όσοι θέλουν προαιρετικά θα επιβιβασθούμε σε τουριστικό σκάφος – ναυλωμένο αποκλειστικά για εμάς, με ξεναγό – απολαμβάνοντας μία σπάνια θαλάσσια διαδρομή στις ομορφιές του Βοσπόρου (θα δούμε την Ευρωπαϊκή και την Ασιατική πλευρά της Πόλης με τα υπέροχα μνημεία της, τα παλάτια, τα γυαλιά, το Πύργο του Λεάνδρου και θα περάσουμε κάτω από τις 2 κρεμαστές γέφυρες του Βοσπόρου). Το βράδυ ελεύθερος χρόνος στο Ταξίμ / Πέραν. Η πεζοδρομημένη λεωφόρος Ίστικλαλ ήταν γνωστή ως μεγάλη οδός του Πέραν. Πλαισιώνεται από πολυκατοικίες του 19ου αιώνα και πρώην ευρωπαϊκές πρεσβείες με μεγαλειώδεις πύλες και προσόψεις. Τα αμέτρητα καταστήματα, εστιατόρια και καφέ προσελκύουν πλήθος κόσμου. Το βράδυ θα δειπνήσουμε σε εστιατόριο στο Ταξίμ.

 

2η ΗΜΕΡΑ (Δευτέρα 14/01):  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Στην πρώτη μας γνωριμία – ξενάγηση στη Κωνσταντινούπολη θα επισκεφθούμε το ιστορικό κέντρο της Πόλης όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα τα περισσότερα μνημεία. Θα δούμε: τον Βυζαντινό Ιππόδρομο όπου βρίσκεται ο Χάλκινος Τρίποδας των Δελφών, η στήλη του Κων/νου Πορφυρογέννητου, ο Οβελίσκος του Θεοδοσίου, το Μπλε Τζαμί (εξωτερικά), θα επισκεφθούμε την Βασιλική Δεξαμενή του Ιουστινιανού (Κιστέρνα) και την Αγιά Σοφιά – ένα από τα αριστουργήματα της χριστιανικής τέχνης και ανυπέρβλητο σύμβολο του Βυζαντίου. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε σε εστιατόριο στην ευρύτερη περιοχή. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Κλειστή αγορά (Καπαλί Τσαρσί) όπου βρίσκονται 4.000 καταστήματα σε 92 σκεπαστούς διαδρόμους. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε κέντρο με οριεντάλ και φολκλορικούς χορούς.

 

3η ΗΜΕΡΑ (Τρίτη 15/01):  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Στην εκτεταμένη μας ξενάγηση στη Πόλη θα επισκεφθούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο με την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου – το κέντρο της Ορθοδοξίας, τη Μονή Βλαχερνών όπου εψάλη τη πρώτη φορά το ‘Υπαρμαχω’, τη Μονή της Χώρας με τα θαυμάσια ψηφιδωτά που λειτουργεί ως μουσείο, τα χερσαία και παραθαλάσσια Θεοδοσιανά τείχη με το Κάστρο του Γεντικουλέ να δεσπόζει στη θάλασσα του Μαρμαρά. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε στο φημισμένο εστιατόριο GELIK που είναι ως γνωστό ‘το Σπίτι της Λωξάντρας’. Το βράδυ όσοι θέλετε προαιρετικά θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα μπάσκετ BESIKTAS – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ.

 

4η ΗΜΕΡΑ (Τετάρτη 16/01):  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ

Το πρωί θα μεταβούμε στο Αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής για το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Άφιξη στην Αθήνα και άμεση αναχώρηση για τη Πάτρα.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΜΗ ΣΕ

ΔΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
HOTEL GREEN PARK 4* – Taksim 450 € 515 €
HOTEL  GOLDEN AGE 4* – Taksim 465 € 550 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* στη Κωνσταντινούπολη με πρωινό σε μπουφέ
  • Τρία (3) γεύματα
  • Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean Airlines
  • Φόροι αεροδρομίων
  • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν στη Κωνσταντινούπολη σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Μεταφορά με πούλμαν Πάτρα – Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος – Πάτρα
  • Τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός στη Κωνσταντινούπολη όλες τις ημέρες
  • Αρχηγός – συνοδός

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • Απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα που πρέπει να έχετε μαζί σας στο ταξίδι σας: Ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο.
  • Στη τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται: οι είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

 

 

 

 

 


Comments are Closed

© 2018: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101