ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Κωνσταντινούπολη: Η θρυλική πρωτεύουσα των δύο μεγάλων αυτοκρατοριών, αποδεικνύει ότι παρ’ όλο το πέρασμα του χρόνου, παραμένει μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις του κόσμου. Μοναδικά μνημεία, ναοί, παλάτια, δείχνουν ένα ιστορικό και γοητευτικό παρελθόν που σε συνδυασμό με τη δυναμική του σήμερα κάνουν τη Κωνσταντινούπολη, ένα παγκόσμιο κέντρο του 21ου αιώνα.

                                                         5 ΗΜΕΡΕΣ (ΟΔΙΚΩΣ)

29 ΙΟΥΝΙΟΥ -03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

1η ΗΜΕΡΑ (Σάββατο): ΠΑΤΡΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στο γραφείο μας και στις 00:00 αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη μέσω Ιονίας Οδού, Εγνατίας Οδού, Τελωνείο Κήπων – Μάλγαρα – Ραιδεστό (δείπνο σε εστιατόριο*). Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι προς απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το  απόγευμα θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με την Πόλη όπου θα επισκεφθούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο με την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου – το κέντρο της Ορθοδοξίας, τη Μονή Βλαχερνών όπου εψάλη τη πρώτη φορά το ‘Υπαρμαχω’, τα χερσαία και παραθαλάσσια Θεοδοσιανά τείχη με το Κάστρο του Γεντικουλέ να δεσπόζει στη θάλασσα του Μαρμαρά, τη Μονή Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί) – όπου υπάρχει το θαυμαστό Ψαρωμένο Αγίασμα και τη Μονή της Χώρας με τα θυαμάσια ψηφιδωτά που λειτουργεί ως μουσείο. (Το βράδυ θα δειπνήσουμε σε παραδοσιακό εστιατόριο)

2η ΗΜΕΡΑ (Κυριακή): ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Ξενάγηση στη Κωνσταντινούπολη επισκεφθούμε το ιστορικό κέντρο της Πόλης όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα τα περισσότερα μνημεία. Θα δούμε: τον Βυζαντινό Ιππόδρομο όπου βρίσκεται ο Χάλκινος Τρίποδας των Δελφών, η στήλη του Κων/νου Πορφυρογέννητου, ο Οβελίσκος του Θεοδοσίου, θα επισκεφθούμε την Βασιλική Δεξαμενή του Ιουστινιανού (Κιστέρνα), την Αγιά Σοφιά – ένα από τα αριστουργήματα της χριστιανικής τέχνης και ανυπέρβλητο σύμβολο του Βυζαντίου και το Μπλέ Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ. Γεύμα σε εστιατόριο στο ιστορικό κέντρο. Στη συνέχεια όσοι θέλουν προαιρετικά θα επιβιβασθούμε σε τουριστικό σκάφος – ναυλωμένο αποκλειστικά για εμάς, με ξεναγό – απολαμβάνοντας μία σπάνια θαλάσσια διαδρομή στις ομορφιές του Βοσπόρου (θα δούμε την Ευρωπαϊκή και την Ασιατική πλευρά της Πόλης με τα υπέροχα μνημεία της, τα παλάτια, τα γυαλιά, το Πύργο του Λεάνδρου, το επιβλητικό ανάκτορο Ντολμάμπαχτσέ και θα περάσουμε κάτω από τις 2 κρεμαστές γέφυρες του Βοσπόρου). Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε κέντρο με οριεντάλ και φολκλορικούς χορούς.

3η ΗΜΕΡΑ (Δευτέρα): ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε προαιρετική εκδρομή στα Πριγκηπόννησα. Θα επισκεφθούμε τη νήσο Χάλκη όπου δεσπόζει στη κορυφή του λόφου η μεγαλοπρεπής Θεολογική Σχολή της Χάλκης και στη συνέχεια τη νήσο Πρίγκηπο και θα επιστρέψουμε το απόγευμα στη Κωνσταντινούπολη. Τελευταία μας επίσκεψη στην Πόλη θα είναι η Κλειστή αγορά (Καπαλί Τσαρσί) όπου βρίσκονται 4.000 καταστήματα σε 92 σκεπαστούς διαδρόμους. (Το βράδυ δείπνο σε εστιατόριο.)*

4η ΗΜΕΡΑ (Τρίτη) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινή αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη, άφιξη το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

5η ΗΜΕΡΑ (Τετάρτη) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΑΤΡΑ

Αναχώρηση για Πάτρα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στη Πάτρα το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND OZTANIK TIMH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ :
Με ημιδιατροφή * 310,00 €
Χωρίς ημιδιατροφή 240,00 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Διαμονή σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης  με πρωινό σε μπουφέ

Διαμονή σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη με πρωινό σε μπουφέ

Μεταφορά / περιηγήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας σύμφωνα με το πρόγραμμα

Δύο έμπειροι οδηγοί του γραφείου μας

 δείπνα & 1 γεύμα όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα *

Τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός στη Κωνσταντινούπολη όλες τις ημέρες

Αρχηγός – συνοδός

Περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Ασφάλεια Αστικής και Επαγγελματικής Ευθύνης και Ιατρική Κάλυψη Ατυχημάτων.

*Ισχύει μόνο για όσους έχουν επιλέξει το πακέτο διακοπών με ημιδιατροφή.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

Απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα που πρέπει να έχετε μαζί σας στο ταξίδι σας: Ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο.

  • Στη τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται: οι είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, ποτά στα προσφερόμενα γεύματα / δείπνα, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
  • Οι θέσεις στο πούλμαν αλλάζουν σύμφωνα με την σειρά που θα υποδείξει ο αρχηγός της εκδρομής
  • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές χωρίς να γίνει καμία παράλειψη στις επισκέψεις – ξεναγήσεις.
  • Tα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με προσθήκη 3ου κρεβατιού.
  • Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 155 € (με ημιδιατροφή)-120 € (χωρίς ημιδιατροφή) και φωτοτυπία της ταυτότητας και στις 2 όψεις ή του διαβατηρίου στη σελίδα της φωτογραφίας.
  • H εξόφληση θα πρέπει να γίνει 7 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  • Δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεστε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 13 ημέρες παρακρατείτε η προκαταβολή, σε διάστημα από 12 – 5 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 5 ημέρες έως την ημέρα της αναχώρησης ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής.

Comments are Closed

© 2019: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101