ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – Μ. ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ – ΝΥΜΦΑΙΟ

3  ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 30/11/18 – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 02/12/18

ΑΓΙΟΥ  ΑΝΔΡΕΑ

                                                           

1η ΗΜΕΡΑ (Παρασκευή / Αγίου Ανδρέα 30/11): ΠΑΤΡΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων (στο κάτω μέρος στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 07:00 αναχωρούμε μέσω Ιόνιας – Εγνατίας Οδού – Καστοριά. Άφιξη στη Καστοριά το μεσημέρι. Είναι πιο γραφική πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, χτισμένη σε μια μικρή χερσόνησο στη δυτική όχθη της λίμνης Ορεστιάδας. Χαρακτηριστικό της πόλης είναι οι 70 Βυζαντινές εκκλησίες, η εκκλησία της Μαυριώτισας δίπλα στη λίμνη και τα εντυπωσιακά αρχοντικά στη περιοχή Ντολτσό. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα το μεσημέρι και στην συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο στη διάθεση σας να περπατήσετε την παραλίμνια διαδρομή. Το βράδυ θα δειπνήσουμε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

 

2η ΗΜΕΡΑ (Σάββατο 01/12): ΚΑΣΤΟΡΙΑ (ΠΡΕΣΠΕΣ)

Ημερήσια εκδρομή στις λίμνες Πρέσπες. Οι Πρέσπες είναι περιοχή ασύγκριτης ομορφιάς με πλούσια βλάστηση, φιλοξενεί πολλά είδη σπάνιων πουλιών, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον διεθνών επιστημονικών ινστιτούτων και έχει χαρακτηρισθεί Εθνικός Δρυμός. Στα 850 μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, με όχθες αλλού απόκρημνες και βραχώδης και αλλού σκεπασμένες με πυκνές καλαμιές, προσφέρουν ένα σπάνιο θέαμα. Θα επισκεφθούμε το χωριό Άγιος Γερμανός, τη Μικρή Πρέσπα με το νησάκι του Αγίου Αχιλλείου και το χωριό Ψαράδες στη Μεγάλη Πρέσπα. Ελεύθερος χρόνος και το απόγευμα θα επιστρέψουμε στη Καστοριά.

 

3η ΗΜΕΡΑ (Κυριακή 02/12): ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΜΟΝΗ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΠΑΤΡΑ

Πρωινή αναχώρηση για την Ιερά Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου Κλεισούρας Καστοριάς, χτισμένη σε υψόμετρο 970 μ. με μια καταπληκτική θέα ενός ορεινού όγκου γύρω της Καστοριάς, Φλωρίνης και Κοζάνης. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για το Νυμφαίο, έναν από τους πιο αυθεντικούς παραδοσιακούς οικισμούς της Ελλάδας χτισμένο σε υψόμετρο 1.346 μ. Όλα τα αρχοντικά του χωριού έχουν αναστηλωθεί, ενώ χτιστεί και πολλά καινούργια διατηρώντας το ύφος με το οποίο ξεχωρίζει το Νυμφαίο. Ελεύθερος χρόνος το μεσημέρι να περιηγηθείτε στον οικισμό και να γευματίσετε και στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Πάτρα μέσω Εγνατίας και Ιόνιας Οδού. Άφιξη στη Πάτρα το βράδυ.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

  Σε δίκλινο 

δωμάτιο

Σε τρίκλινο δωμάτιο Σε Μονόκλινο δωμάτιο
Για κρατήσεις που θα γίνουν έως 19/10 με προκαταβολή 135 € 130 € 175 €
Για κρατήσεις που θα γίνουν από τις 20/10 145 € 140 € 185 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Διαμονή στο ξενοδοχείο ESPEROS PALACE 4* Superior στην Καστοριά με ημιδιατροφή
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης 70 €. Εξόφληση έως 26/11
 • Δεν περιλαμβάνονται είσοδοι σε μουσεία, επισκεπτόμενους χώρους, ποτά στα προσφερόμενα δείπνα, οτιδήποτε αναγράφεται ως προαιρετικό ή οτιδήποτε ρητά δεν αναγράφεται
 • To πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί η σειρά των επισκέψεων ή να ακυρωθεί κάποια επίσκεψη σε περίπτωση που υπάρξουν δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
 • ***Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:  1,5 € σε ξενοδοχεία 3*, 3 € σε ξενοδοχεία 4* και 4 € σε ξενοδοχεία 5*
  Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών. Στα τρίκλινα δωμάτια στα ξενοδοχεία, το 3ο κρεβάτι είναι πρόσθετο.
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής.
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.

 


Comments are Closed

© 2018: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101