ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΜΕΤΣΟΒΟ

2  ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/01/19 – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 27/01/19

1η ΗΜΕΡΑ (Σάββατο 26/01): ΠΑΤΡΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων (στο κάτω μέρος στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 07:00 αναχωρούμε για Ρίο – Αντίρριο – Μενίδι – Εγνατία Οδό – Καστοριά. Άφιξη στη Καστοριά το μεσημέρι. Είναι πιο γραφική πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, χτισμένη σε μια μικρή χερσόνησο στη δυτική όχθη της λίμνης Ορεστιάδας. Χαρακτηριστικό της πόλης είναι οι 70 Βυζαντινές εκκλησίες, η εκκλησία της Μαυριώτισας δίπλα στη λίμνη και τα εντυπωσιακά αρχοντικά στη περιοχή Ντολτσό. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα το μεσημέρι και στην συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο στη διάθεση σας να περπατήσετε την παραλίμνια διαδρομή.

2η ΗΜΕΡΑ (Κυριακή 27/01): ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΠΑΤΡΑ

Το πρωί θα αναχωρήσουμε για το Νυμφαίο. Πρόκειται για έναν από τους πιο αυθεντικούς παραδοσιακούς οικισμούς της Ελλάδας χτισμένος σε υψόμετρο 1.346 μ. Όλα τα αρχοντικά του χωριού έχουν αναστηλωθεί, και έχουν χτιστεί πολλά καινούργια διατηρώντας το ύφος με το οποίο ξεχωρίζει το Νυμφαίο. Ελεύθερος χρόνος να περιηγηθείτε στον οικισμό και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Μέτσοβο. Η ορεινή πολιτεία γοητεύει τον επισκέπτη με τα εκπληκτικά της χρώματα και εικόνες. Χτισμένο σε υψόμετρο 1.200 μ. σε ένα εντυπωσιακό τοπίο γεμάτο πράσινο βρίσκεται ακριβώς στο σημείο που χωρίζεται η Βόρεια από τη Νότια Πίνδο. Παρά την ραγδαία αύξηση του τουρισμού τα τελευταία χρόνια, το Μέτσοβο δεν έχει χάσει τον παραδοσιακό του χαρακτήρα και αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου. Στον υπόλοιπο ελεύθερο χρόνο σας, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Μουσείο Τοσίτσα, το Οινοποιείο Αβέρωφ ή να περιηγηθείτε στα καλντερίμια του οικισμού. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Πάτρα, άφιξη στην Πάτρα το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ:

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ή ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
ΕΝΗΛΙΚΕΣ 78 € 98 €
ΦΟΙΤΗΤΕΣ 72 € 92 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο ESPEROS PALACE 4* Superior με ημιδιατροφή
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Δεν περιλαμβάνονται: ο φόρος διαμονής, είσοδοι σε μουσεία, επισκεπτόμενους χώρους, ποτά στα προσφερόμενα δείπνα, οτιδήποτε αναγράφεται ως προαιρετικό ή οτιδήποτε ρητά δεν αναγράφεται
 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 40 €. Εξόφληση έως 3 ημέρες πριν την αναχώρηση
 • To πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί η σειρά των επισκέψεων ή να ακυρωθεί κάποια επίσκεψη σε περίπτωση που υπάρξουν δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών. Στα τρίκλινα δωμάτια στα ξενοδοχεία, το 3ο κρεβάτι είναι πρόσθετο. 
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής. 
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς. 

Comments are Closed

© 2019: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101