ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ

2  ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
15/02 16/02

1η ΗΜΕΡΑ (Σάββατο 08/02): ΠΑΤΡΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων (στο κάτω μέρος στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 07:00 αναχωρούμε για Ρίο – Αντίρριο – Ιόνια Οδό – Ιωάννινα. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης για να περιηγηθείτε στην παλιά πόλη, στο κάστρο και να περπατήσετε τη παραλίμνια διαδρομή. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε μέσω της Εγνατίας Οδού για τη Καστοριά, άφιξη το απόγευμα. Είναι πιο γραφική πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, χτισμένη σε μια μικρή χερσόνησο στη δυτική όχθη της λίμνης Ορεστιάδας. Χαρακτηριστικό της πόλης είναι οι 70 Βυζαντινές εκκλησίες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος ο υπόλοιπος χρόνος σας.

2η ΗΜΕΡΑ (Κυριακή 09/02): ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΠΑΤΡΑ

Το πρωί ελεύθερο στη διάθεση σας να περπατήσετε δίπλα στη λίμνη και να δείτε τα εντυπωσιακά αρχοντικά στη περιοχή Ντολτσό. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Μέτσοβο. Καθ’ οδόν θα επισκεφθούμε τη Παναγία Μικροκάστρου. Το μοναστήρι είναι αφιερωμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου, θεωρείται το κέντρο της πνευματικής και κοινωνικής δραστηριότητας της Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης. Πλήθος κόσμου συρρέει όλο το χρόνο για να προσκυνήσει την θαυματουργή εικόνα της βρεφοκρατούσας με πιθανή χρονολογία το 1603 ενώ μία πρόσφατη έρευνα τη χρονολογεί στον 13ο αιώνα. Άφιξη το μεσημέρι στο Μέτσοβο. Η ορεινή πολιτεία γοητεύει τον επισκέπτη με τα εκπληκτικά της χρώματα και εικόνες. Χτισμένο σε υψόμετρο 1.200 μ. σε ένα εντυπωσιακό τοπίο γεμάτο πράσινο βρίσκεται ακριβώς στο σημείο που χωρίζεται η Βόρεια από τη Νότια Πίνδο. Παρά την ραγδαία αύξηση του τουρισμού τα τελευταία χρόνια, το Μέτσοβο δεν έχει χάσει τον παραδοσιακό του χαρακτήρα και αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Πάτρα, άφιξη στην Πάτρα το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ:

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ή ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
Για δηλώσεις συμμετοχής έως 20/01 με προκαταβολή 65 € 85 €
Για δηλώσεις συμμετοχής από 21/01 70 € 90 €

ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ: 5

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Διαμονή στο ξενοδοχείο ESPEROS PALACE 4* Superior με πρωινό
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης 40 €. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει έως 05/02
 • Δεν περιλαμβάνονται: Ο φόρος διαμονής και ότι ρητά δεν αναφέρεται.
 • Σε περίπτωση που η πρόσβαση σε κάποιο σημείο του προγράμματος είναι αδύνατη, γίνεται αλλαγή επίσκεψης με κάποιο άλλο μέρος.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής. 
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς. 

Comments are Closed

© 2020: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101