ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ – ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ – Μ. ΠΡΟΥΣΟΥ

2 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
28/09 29/09

1η ΗΜΕΡΑ (Σάββατο 28/9): ΠΑΤΡΑ – Μ. ΠΡΟΥΣΟΥ – ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ – ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ  

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων (στο κάτω μέρος στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 07:00 αναχωρούμε για το μοναστήρι της Παναγίας Προυσιώτισσας,σκαρφαλωμένο σε απότομο βράχο σε υψόμετρο 800 μ. όπου φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, φιλοτέχνημα του Ευαγγελιστή Λουκά. Συνεχίζουμε την περιήγηση μας στον νομό Ευρυτανίας, με την επίσκεψη μας στο Μεγάλο Χωριό. Ο οικισμός είναι χτισμένος μέσα σε ένα υπέροχο ελατόδασος, με άφθονα τρεχούμενα νερά, πλακόστρωτα δρομάκια και αρχοντικά παραδοσιακής αρχιτεκτονικής που διατηρούν το χρώμα και την γοητεία μιας άλλης εποχής. Το απόγευμα θα φθάσουμε στο Καρπενήσι, την πρωτεύουσα του νομού, κτισμένη σε υψόμετρο 960 μ., στους πρόποδες του Τυμφρηστού. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος ο υπόλοιπος χρόνος σας.   

2η ΗΜΕΡΑ (Κυριακή 29/9): ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ – ΠΑΤΡΑ

Το πρωί ελεύθερος χρόνος στο Καρπενήσι και στην συνέχεια θα επισκεφθούμε τον παραδοσιακό οικισμόΚορυσχάδες. Δημοφιλές χωριό, κυκλωμένο από έλατα, διατηρητέος οικισμός με πολλά αρχοντικά. Σε αρμονία με τα σωζόμενα αρχοντικά, τα σύγχρονα κτίσματα διατηρούν ακέραιο τον παραδοσιακό χαρακτήρα του χωριού. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για την Πάτρα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στη Πάτρα το βράδυ

                                                  ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΤΙΜΗ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
75 € 70 € 95 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* Superior στο Καρπενήσι με πρωινό σε μπουφέ
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης 30 €. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει έως 25/9
 • Δεν περιλαμβάνονται: Ο φόρος διαμονής, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, τα ποτά / αναψυκτικά οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται.
 • Σε περίπτωση που η πρόσβαση σε κάποιο σημείο του προγράμματος είναι αδύνατη, γίνεται αλλαγή επίσκεψης με κάποιο άλλο μέρος.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεστε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής. 
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.

Comments are Closed

© 2019: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101