ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – Μ. ΧΩΡΙΟ – Μ. ΠΡΟΥΣΟΥ – ΑΡΑΧΩΒΑ

2  ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ   – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

   30/11             01/12

ΑΓΙΟΥ  ΑΝΔΡΕΑ

                                                           

1η ΗΜΕΡΑ (Παρασκευή 30/11): ΠΑΤΡΑ – Μ. ΠΡΟΥΣΟΥ – Μ. ΧΩΡΙΟ – ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων (στο κάτω μέρος στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 07:00 αναχωρούμε για Θέρμο – Παναγία Προυσιώτισσα. Το μοναστήρι είναι σκαρφαλωμένο σε απότομο βράχο σε υψόμετρο 800 μ. όπου φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, φιλοτέχνημα του Ευαγγελιστή Λουκά. Συνεχίζουμε την περιήγηση μας με την επίσκεψη μας για το Μεγάλο Χωριό στους πρόποδες του όρους Χελιδώνας. Ο οικισμός είναι χτισμένος μέσα σε ένα υπέροχο ελατόδασος, με άφθονα τρεχούμενα νερά, πλακόστρωτα δρομάκια και αρχοντικά παραδοσιακής αρχιτεκτονικής που διατηρούν το χρώμα και την γοητεία μιας άλλης εποχής. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και στη συνέχεια αναχώρηση για το Καρπενήσι, την πρωτεύουσα του νομού, κτισμένη σε υψόμετρο 960 μ., στους πρόποδες του Τυμφρηστού. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

 

2η ΗΜΕΡΑ (Σάββατο 01/12): ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – ΑΡΑΧΩΒΑ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΠΑΤΡΑ

Πρωινή αναχώρηση μέσω Λαμίας – Γραβιάς. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε μια θαυμάσια διαδρομή μέσω του Παρνασσού (Επτάλοφος – Λιβάδι) για την Αράχωβα. Ορεινή γραφική κωμόπολη στις νότιες πλαγιές του Παρνασσού όπου η αλματώδη τουριστική της ανάπτυξη την έχει καθιερώσει ως η πρωτεύουσα των χειμερινών σπορ. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Γαλαξίδι. Είναι ένας τόπος ζεστός, ακόμη και τον χειμώνα, με αρκετές επιλογές για περπάτημα. Ένας περίπατος έως την απέναντι χερσόνησο με το πευκοδάσος να φτάνει στη θάλασσα, «το μνημείο της γυναίκας του ναυτικού», τα καντούνια του παραδοσιακού οικισμού –έχει χαρακτηριστεί ιστορικός διατηρητέος οικισμός από το 1967–, με τα καπετανόσπιτα να διηγούνται εύγλωττα την ιστορία του τόπου ως παλιού εμπορικού λιμανιού της χώρας κατά τον 18ο και τον 19ο αιώνα. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη Πάτρα. Άφιξη το βράδυ

 

                                                  ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ ΣΕ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

65 € 63 € 82 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Διαμονή στo ξενοδοχείο ANESIS DELUXE HOTEL 3* Superior στο Καρπενήσι με πρωινό σε μπουφέ
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης 35 €. Εξόφληση έως 26/11
 • Δεν περιλαμβάνονται είσοδοι σε μουσεία, επισκεπτόμενους χώρους, ποτά στα προσφερόμενα δείπνα, οτιδήποτε αναγράφεται ως προαιρετικό ή οτιδήποτε ρητά δεν αναγράφεται
 • To πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί η σειρά των επισκέψεων ή να ακυρωθεί κάποια επίσκεψη σε περίπτωση που υπάρξουν δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
 • ***Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και ανέρχεται σε:  1,5 € σε ξενοδοχεία 3*, 3 € σε ξενοδοχεία 4* και 4 € σε ξενοδοχεία 5*. Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

 

 

 

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεστε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής.
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.

 

 

 


Comments are Closed

© 2018: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101