ΛΕΥΚΑΔΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

2 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
03/08 04/08
23/08 24/08

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ 

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων (στο κάτω μέρος στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 07:30 αναχωρούμε με ενδιάμεση στάση για τα Ζαγοροχώρια. Πρόκειται για την γνήσια περιοχή της ηπειρωτικής γης, με αρκετά χωριά, σκορπισμένα στις κατάφυτες πτυχώσεις των βουνών της Πίνδου με ιδιόμορφη παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Επιβλητικοί ορεινοί όγκοι, κατάφυτα δάση, απόκρημνα φαράγγια, τρεχούμενα νερά, πετρόχτιστα σπίτια, εντυπωσιακά αρχοντικά, γραφικές εκκλησίες, λιθόστρωτα καλντερίμια και τοξωτά γεφύρια συνθέτουν ένα μωσαϊκό αστείρευτου κάλλους. Πρώτος μας σταθμός είναι το Μονοδένδρι. Σε κοντινή απόσταση (με τα πόδια) μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία της, τη Χαράδρα του Βίκου, που έχει χαρακτηριστεί Εθνικός Δρυμός από το 1973. Στη συνέχεια θα δούμε το πέτρινο γεφύρι του Κόκκορου και το χωριό Κήποι που είναι χτισμένο στη βραχώδη πλαγιά ενός λόφου σε υψόμετρο 800 μ. Συνεχίζουμε για το Τσεπέλοβο, το ιστορικό χωριό με πλούσια παράδοση και αρκετά μνημεία  όπως εκκλησίες, παλιά αρχοντικά, καλντερίμια, νερόμυλους, βρύσες. Άφιξη το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η ΗΜΕΡΑ: ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ – ΠΑΤΡΑ  

Πρωινή αναχώρηση για τη Λευκάδα. Άφιξη στη παραλία του Αγίου Νικήτα και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη πόλη της Λευκάδας. Ελεύθερος χρόνος να περιηγηθείτε στον κεντρικό πεζόδρομο στον οποίο θα βρείτε πολλά καταστήματα με σουβενίρ και παραδοσιακά προϊόντα του νησιού, καθώς και αρκετές καφετέριες και άλλα τουριστικά καταστήματα. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Πάτρα, άφιξη το βράδυ. 

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ή ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 75 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Διαμονή σε παραδοσιακό ξενοδοχείο στα Ζαγοροχώρια με πρωινό
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Διαφορά μονόκλινου δωματίου: +20 €
 • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής και ότι ρητά δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα
 • To πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς να γίνει καμία παράλειψη
 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 40 €. Εξόφληση έως 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεστε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής. 
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς. 

Comments are Closed

© 2019: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101