ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ – ΣΚΙΑΘΟΣ – ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ

3 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

                                                                15/06              17/06

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ – ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ (ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ) – ΑΙΔΗΨΟΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων και στις 07:30 αναχώρηση για τα Καμένα Βούρλα. Άφιξη στην φημισμένη λουτρόπολη και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα. Όσοι θέλετε προαιρετικά, σας προτείνουμε κρουαζιέρα με το καραβάκι τα Λιχαδονήσια, τον κρυμμένο παράδεισο με τιρκουάζ νερά και ξανθιά άμμο. Τα Λιχαδονήσια είναι συστάδα 7 μικρών νησίδων και αποτελούν ιδανικό προορισμό για μονοήμερες θαλάσσιες εκδρομές και εξερευνήσεις και είναι σχεδόν πάντα γεμάτα με κόσμο που απολαμβάνει τα πεντακάθαρα νερά και το απίστευτης ομορφιάς τοπίο. Επιστροφή στα Καμένα Βούρλα και στη συνέχεια αναχώρηση για την Αρκίτσα όπου θα επιβιβασθούμε στο F/B που θα μας φέρει στην Αιδηψό. Άφιξη το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η ΗΜΕΡΑ: ΑΙΔΗΨΟΣ (ΣΚΙΑΘΟΣ)

Ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε προαιρετική ημερήσια εκδρομή στη Σκιάθο. Θα αναχωρήσουμε με το πούλμαν για το Πευκί της Βόρειας Εύβοιας και στη συνέχεια θα επιβιβασθούμε στο καραβάκι που θα μας φέρει σε 1 & 15’ στη Σκιάθο. Όμορφη και ειδυλλιακή, προικισμένη με πυκνό πράσινο, με τις χρυσές αμμουδιές και το γαλαζοπράσινο του πελάγους, με την μικρή χερσόνησο που χωρίζει το λιμάνι της στα δύο, τα κάτασπρα σπίτια με τις κεραμοσκεπές, η Σκιάθος, ήταν από τους πρώτους παραδείσους που ανακαλύφθηκαν. Σήμερα είναι ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά, διατηρεί όμως αναλλοίωτη την παραδοσιακή του γοητεία. Θα παραμείνουμε 3 ώρες στη πρωτεύουσα του νησιού και 3 ώρες στην πιο φημισμένη παραλία του νησιού, τις Κουκουναριές. Επιστροφή το απόγευμα στο Πευκί και στη συνέχεια οδικώς για την Αιδηψό.

3η ΗΜΕΡΑ: ΑΙΔΗΨΟΣ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ – ΛΕΥΚΑΝΤΙ – ΕΡΕΤΡΙΑ – ΠΑΤΡΑ 

Πρωινή αναχώρηση για το Προκόπι. Εδώ βρίσκεται το περίφημο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννου Ρώσου, όπου φυλάσσεται και το σκήνωμα του Αγίου που το έφεραν οι Μικρασιάτες πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για το Λευκαντί. Η ακτή έχει άμμο όπως και ο βυθός, ενώ κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν πάρα πολλές ταβέρνες, καφετέριες. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην Ερέτρια όπου θα επιβιβασθούμε στο F/B όπου θα μας φέρει στον Ωρωπό και στη συνέχεια θ αναχωρήσουμε για τη Πάτρα, άφιξη στη Πάτρα το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΤΙΜΗ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
130 € 130 € 150 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Διαμονή στo ξενοδοχείο ARTEMISION (ή εφάμιλλο) στην Αιδηψό με πρωινό σε μπουφέ
 • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Εισιτήρια F/B Αιδηψού – Αρκίτσας & Ερέτριας – Ωρωπού
 • Αρχηγός – συνοδός

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Προκαταβολή για κράτηση θέσης 70 €.  Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει έως 3 ημέρες πριν την αναχώρηση
 • To πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς να γίνει καμία παράλειψη
 • Δεν περιλαμβάνονται: ο φόρος διαμονής:  η προαιρετική ημερήσια κρουαζιέρα στη Σκιάθο (20 €), η κρουαζιέρα στα Λιχαδονήσια (12 €), οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

 • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
 • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
 • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεστε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής. 
 • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.
(Next Post) »


Comments are Closed

© 2019: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101