ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΟΣ – ΘΕΡΜΟ – ΧΑΝΙ ΜΠΑΝΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ  ΕΚΔΡΟΜΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ  25/11/18

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων και στις 07.30 στη πλατεία Τριών Συμμάχων (στο κάτω μέρος στην Όθωνος Αμαλίας) και αναχώρηση για το Χάνι Μπανιά στον Εύηνο ποταμό που απέχει λίγα χιλιόμετρα από τη Ναύπακτο και αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Από τα πιο σπουδαία αξιοθέατα της περιοχής είναι και η μεταλλική γέφυρα Μπανιά που ενώνει τις δύο όχθες του ποταμού, σε ελάχιστη απόσταση από τον οικισμό. Συνεχίζουμε για το Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, ένα πανέμορφο και γοητευτικό οροπέδιο στα πόδια του Παναιτωλικό όρους και βόρεια από τη λίμνη Τριχωνίδα. Στην όμορφη διαδρομή μας θα δούμε την περίφημη λίμνη , την μεγαλύτερη της χώρας μας, με συνολική επιφάνεια 95,8 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Αποτελεί έναν σημαντικότατο υγρότοπο με τεράστια αισθητική ,οικολογική και αλιευτική αξία. Θα επισκεφθούμε τη γενέτειρα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, το Μέγα Δένδρο. Εκεί θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε το σπίτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Άγιος και την Ιερά Μονή Αγίου Κοσμά Αιτωλού, όπου θα προσκυνήσουμε το ιερό λείψανό του. Τέλος θα επισκεφθούμε την Αγία Παρασκευή και το «Κρυφό Σχολειό», μια μοναδική αναπαράσταση (με κέρινα ομοιώματα) του κρυφού σχολειού όπου, σύμφωνα με την τοπική παράδοση, έμαθε τα πρώτα του γράμματα ο Κοσμάς ο Αιτωλός. Το βράδυ θα επιστρέψουμε στη Πάτρα.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ:

ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ
15 10 € 8

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Εισιτήρια F/B Ρίου – Αντιρρίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 50% €. Εξόφληση έως 2 ημέρες πριν την αναχώρηση
  • To πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί η σειρά των επισκέψεων.

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

  • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
  • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων
  • Η εταιρία MARGELIS ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, φθοράς αποσκευών και προσωπικών αντικειμένων κι οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη
  • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας της εκδρομής. Σε διάστημα από 21 – 11 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής παρακρατείται η προκαταβολή, σε διάστημα από 10 – 3 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής και από 2 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της εκδρομής.
  • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.

 

 


Comments are Closed

© 2018: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101