ΑΘΗΝΑ & ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

The Bolshoi Ballet Live από τη Μόσχα ‘Ο Καρυοθραύστης’

& Έκθεση Van Gogh Alive

 

 

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου  2017

Χριστουγεννιάτικη χορευτική μαγεία, με τη ρομαντική χορογραφία του Γκριγκορόβιτς, τα πλούσια σκηνικά και κοστούμια και, βέβαια, την απαράμιλλη τεχνική και χάρη των αστέρων του Μπολσόι. Η μάχη του Καλού με το Κακό ντύνεται με τη δημοφιλή μουσική του Τσαϊκόφσκι, σε μια αγαπημένη ιστορία για όλη την οικογένεια.
Παραμονή Χριστουγέννων, μεσάνυχτα. Το γιορτινό δώρο της Μαρί, ο ξύλινος καρυοθραύστης της, ζωντανεύει και μεταμορφώνεται σε πρίγκιπα. Παρέα με τα άλλα παιχνίδια η Μαρί κι ο Καρυοθραύστης θα ζήσουν μια αξέχαστη περιπέτεια.

Μουσική: Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι
Χορογραφία: Γιούρι Γκριγκορόβιτς
Λιμπρέτο: Γιούρι Γκριγκορόβιτς (βασισμένο στο παραμύθι του E.T.A. Hoffmann
Ο Καρυοθραύστης και Ο Βασιλιάς των Ποντικών και στη διασκευή του από τον Marius Petipa)
Πρίγκιπας Καρυοθραύστης: Ντένις Ροντκίν
Μαρί: Άννα Νικούλινα
Ντρόσσελμαγερ: Αντρέι Μερκούριεφ
Βασιλιάς των Ποντικών: Βιτάλι Μπικτιμίροφ
Με τους Πρώτους Χορευτές, τους Σολίστ και το Corps de Ballet των Μπολσόι

Ώρα έναρξης της παράστασης: 18:00

 

Η μεγαλειώδης έκθεση Van Gogh Alive που μάγεψε περισσότερους από 10.000.000 θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα. Με έναν επαναστατικό τρόπο παρουσιάζει το συνολικό έργο του Βαν Γκογκ, αφηγείται την ιστορία του δημιουργού, διεισδύει στα συναισθήματα και τις σκέψεις του και περιγράφει το περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγαλούργησε. Με 40 ταυτόχρονες προβολές και ήχο υψηλής ευκρίνειας, που ζωντανεύουν τα αριστουργήματά του αποκαλύπτοντας την έμπνευση και την τεχνοτροπία τους, ενώ βυθίζουν ακαριαία τον θεατή μέσα στο σύμπαν του ζωγράφου.
Ένα ιδιότυπο, πανέμορφο και άκρως εντυπωσιακό «πλανητάριο» εικόνων, που μέσω και της διαδραστικής αλληλεπίδρασης διεγείρει τις αισθήσεις και οδηγεί τον επισκέπτη σε μια καθολική, βαθιά επικοινωνία με το έργο του Βαν Γκογκ και με τον ίδιο τον δημιουργό.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση στη πλατεία Τριών Συμμάχων και στις 08:00 αναχώρηση για την Αθήνα (Πλατεία Συντάγματος).

Άφιξη στην Αθήνα και ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πρωτεύουσας για 5 ώρες περίπου (Τα καταστήματα είναι ανοικτά στις 17/12)

Μεταφορά από τη Πλατεία Συντάγματος στο Μέγαρο Μουσικής για την επίσκεψη της Έκθεσης ή την παρακολούθηση της Παράστασης (18:00).

Μετά το τέλος της παράστασης αναχώρηση για τη Πάτρα.

 

ΤΙΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ: 22 €

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΒΟLSHOI BALLET:

Γενική είσοδος: 15 €
Φοιτητές, παιδιά, μαθητές, άνεργοι, ΑΜΕΑ: 8 €

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ  EKΘΕΣΗ VAN GOGH

Ενήλικες: € 15
Παιδιά, φοιτητές, άνεργοι, 65+: € 12

 

 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • Προκαταβολή για κράτηση θέσης: το εισιτήριο της παράστασης + 10 €. εξόφληση έως 14/12

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

  • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
  • Οι θέσεις στα θέατρα / μουσικές σκηνές / κέντρα καθορίζονται αποκλειστικά από τους διοργανωτές των παραστάσεων
  • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιβαρύνεσθε με τα παρακάτω ποσά επί της αξίας του εισιτηρίου. Από την εγγραφή σας έως την ημέρα διεξαγωγής της παράστασης δεν επιστρέφεται η αξία του εισιτηρίου της παράστασης. Σε διάστημα από 21 – 6 ημέρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης παρακρατείται το 50% της αξίας της μεταφοράς και από 5 ημέρες έως την αναχώρηση ο πελάτης χρεώνεται με ακυρωτικά που αντιστοιχούν στο 100% της αξίας της μεταφοράς.
  • Σε περίπτωση που χρειασθεί να παραταθεί η εκδρομή λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πραξικοπημάτων, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, οποιοδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας, τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.

 


Comments are Closed

© 2017: Margelis Tours | ΜΗΤΕ: 0414 Ε60000044101